kamesein Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ema. W bocznej czesci budy mam zrobiony rekaw z rurki PCV o srednicy 7cm nad cooler od proca. Jaki zalozyc wiatrak wsysajacy czy wysysajacy na bocznej czesci budy ? No i jakiej firmy [ cos taniego :P ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 musisz wyciąc otwór w Budzie i wstawic tam wentyl a wentyl jakis tani muisz poszukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 musisz wyciąc otwór w Budzie i wstawic tam wentyl a wentyl jakis tani muisz poszukacW bocznej czesci budy mam fabrycznie zrobiony otwór, do niego jest przymocowana rurka PCV ktora prowadzi nad sam cooler od proca, ja sie pytam czy lepiej zalozyc wiatrak ktory wsysa do srodka / wysysa z srodka powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Bylo. Ma wciagac zimne powietrze z zewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...