MarK Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 co sadzicie o tej gierce :?: wczoraj sciagnolem demo z Imperium Gier i musze stwierdzic ze gierka wymiata :twisted: :twisted: :twisted: juz dawno nie bylo czehos takiego......................... a muzyka i grafika 8O myslalem ze z krzesla spadne PS.co najwazniejsze chodzi plynnie w max detalach, 800x600x32, AA Quincunx, Anizo x2 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 faktycznie wyglada zachecajaco chyba trza bedzie siegnac po fulla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Giera mi sie zarąbiście podoba!!! Jest naprawdę wypasiona!!! Ustawiłem max detale a śmiga, że aż miło. A właśnie co to jest Anizo, ustawiłem na 16, ale nie wiem co to daje lepszego w grafie??? Kiedy tylko ta gra wyjdzie już cała to bez zastanowienia ją sobie załatwiam!!!! Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wlasnie sobie sciagnalem demo pogralem, no i....no i jak dla mnie gra jest lepsza [imo] niz u2 wole taki klimat niz w kolko tech i tech moze gdyby w u2 byly inne mapy [juz troche ich przerobilem :)] to moze byloby inaczej, zobaczymy jak to bedzie dalej ale jak narazie nie zapowiada sie na zmiane klimatu i chyba takiej nie bedzie = no i ta gra chodzi poprostu zajebiscie ! [antek 2000, gf4ti200, 500ddr] 1024 wszystko na maxa i jest zajebiscie plynnie czego nie mozna powiedziec o u2 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Giera mi sie zarąbiście podoba!!! Jest naprawdę wypasiona!!! Ustawiłem max detale a śmiga, że aż miło. A właśnie co to jest Anizo, ustawiłem na 16, ale nie wiem co to daje lepszego w grafie??? Kiedy tylko ta gra wyjdzie już cała to bez zastanowienia ją sobie załatwiam!!!! Pozdrawiam!!!! Anizo = Filtrowanie Anizotropowe jest to poziom szczegolwosci tekstur, im wiecej tym bardziej ostre i szczegolwe tekstury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 czy macie dostepny tryb grafiki 1024x768x32 bpp :?: :?: :?: ja go wcale nie mam :? moze to wina ilosci pamieci na karcie ??? (64 mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja tez mam 64 i mam 1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Rzeczywiscie pixel shadery na kazdym kroku. Jednak u mnie z AA quincunx i anizo x4 nie chce chodzic plynnie w 1024x768x32 :/ Trzeba anizo wylaczac - gf :) Grafika jak grafika ale ta gra nie bedzie az tak miodna. Chodze tym mieczem na najwyzszym poziomie macham i wszyscy gina. Jedna misja spoko ale jak tak bedzie w nastepnych to dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 znalazlem strone oficjalna link TU![/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Chodzona, ladna rąbaninka. Taka sobie (sadze po demku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja sobie zaiinstalowalem zeby grafe poogladac bo fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Chodzona, ladna rąbaninka. Taka sobie (sadze po demku).moglbys podac site do demka i ile ono zajmuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biathlon Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Czy w grze sa save-y automatyczne czy mozna tez recznie zapisywac ps.nawet fajna giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Chodzona, ladna rąbaninka. Taka sobie (sadze po demku).moglbys podac site do demka i ile ono zajmuje? Enclave demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Czy sa juz jakies patche do tej gierki??? BO zdaza sie ze w niektorych miejscach wystepuja bledy tekstur. Troche mnie to wnerwia. Wiec jezeli znacie jakies linki to zapodawajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Myslisz, ze to wina gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 NO a czego. Jezeli wystepuja tylko czasami???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jezeli krzaczylaby sie caly czas. Albo jakby byly artefakty. To spoko wina sprzetu, ale to jakos dziwnie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Chodzona, ladna rąbaninka. Taka sobie (sadze po demku).moglbys podac site do demka i ile ono zajmuje? Enclave demo thx ale jush to mam [cd-action] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 przeszedlem pare dni temu misje po "jasnej stronie mocy" grafika naprawde miodzio, ale grywalnosc taka sobie idziesz cala gre i napierdalasz tym mieczem ;)... fajnie, ze mozna grac kilkoma postaciami... pod koniec sa super bronie jak machniesz to zabijasz wszystko na drodze ;) aha muza tez jest super ogolnie gierka po paru planach lekko przynudza, ale pograc mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 grafa moze i fajna, ale animacja <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa - jak widzie kolesi w ciezkich zbrojach skaczacych niczym potworki z prehistoryka (pamietacie taka gierke? ;) to troche smiac mi sie chce...noj nuda po pewnym czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 W 9 levelu by uratować maga trzeba poprzełączać wajchy. Zna ktoś kolejność?. Spróbowałem 24 możliwe kombinacje ( są 4 wajchy) i nic . Chyba, że nie wykorzystuje się wszystkich. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 te wajchy to sciema i zadna kombinacja nie zadziala :mrgreen: pod schodami jest jedna ukryta i ona jest wlasciwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A jednak jestem ciemny. Wielkie dzięki za wskazówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Fakt moze pytanie nie na czasie ale wczesniej nie widzialem jak ktos sie zainteresowal ta gierka a wg mnie naprawde warto.Czy dalibyscie jej tak jak ja 9+/10 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Grafa wymiata, reszta taka se.......przeciez to rombanka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 miazga giera spoko mapki no i wymagania nie takie znow wysokie jak na taka grafe 9/10 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Swietna gierka! Jedna z lepiej wygladajacych gier na PC(pixel shader rulez).... Bardzo miodna ,szkoda tylko ze taka krotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 super gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Swietna gierka! Jedna z lepiej wygladajacych gier na PC(pixel shader rulez).... Bardzo miodna ,szkoda tylko ze taka krotka A co juz ja skonczyles?:P powiedz mi tylko czy koneic fajny,ale nie opowiadaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...