diolek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 no ja ja przeszedlem i dobrymi i zlymi dobrymi mi sie lepiej gralo ssssssssuuuuuuper gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Swietna gierka! Jedna z lepiej wygladajacych gier na PC(pixel shader rulez).... Bardzo miodna ,szkoda tylko ze taka krotka A co juz ja skonczyles?:P powiedz mi tylko czy koneic fajny,ale nie opowiadaj Koniec mnie troche rozczarowal(ostatni boss zdecydowanie za latwy).....ale na zachete powiem ze po skonczeniu dostajesz dodatkowa postac... Czekam z niecierpliwoscia na Enclave2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Kurde, załatwilem sobie tą gre, super extra :>>> Grafika 9/10 wymagania 10/10 muzyka 10/10 grywalnosc 9/10 kurde super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 gra w sam raz na raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 popieram kolege :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 dla mnie kiedyś to był ideał grafiki :) super wygladało i jakoś chodziło :) fajnie sie grało assasinem w ciemnej stronie gdy wróciłem do tej gry - grafika pozamiatala mnie drugi raz, ale juz nie tak bardzo mi sie podobało nawalanie tych potworkow chcialem jakichś bardziej skomplikowanych ciosów (combosów ? ) i wiecej innowacji - no cóż czasy sie zmieniają i wymagania graczy też tylko w takiego quake'a czy Cs'a (i wszelkie podobne gry) można grać non stop i sie nie nudzić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Mi się gierka podobała, nie była to dala mnie rewelacja, ale miło sie grało. Grafa wypas, ulepszanie bohatera itp. Fajna gierka. POLECAM wszystkim!!! Moja ocena to 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ile poziomów ma kampania światła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Hmm, kto to pamieta...? Grałem w to w wakacje 2 lub 3 lata temu. Świetna gra jak na tamte czasy, zdecydowanie ciekawsza i trudniejsza kampania dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...