BananZwykly Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam Po zmianie sprzetu nie chce mi dzialac poprawnie program Deamon Tools. Kiedys mi dzialal, a teraz nie, nie wiem dlaczego? Posiadam wina 2000 server, ale w tym nie tkwi problem bo od zawsze mam tego osa i zawsze dobrze dzialalo. Deamon dzialal na plycie Asusa i na Bartonie 2600+. Teraz mam Asrock 939 dual sata2 i X2 3800+ i program sie wysypuje za kazdym razem. Co trzeba zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Może głupie pytanie ale czy próbowałeś przeinstalować softa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BananZwykly Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Tak , system byl stawiany 2x i zawsze sie sypalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Spróbuj starszą/nowszą wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 wersja 3.46 będzie na 99 % działać (pewnie używasz 4.cośtam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BananZwykly Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Podajcie linka do 3.46 bo nie moge znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) raczej nie znajdziesz... podaj mejla to ci wyślę Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez seboxxl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Podajcie linka do 3.46 bo nie moge znalezc. raczej nie znajdziesz...Obaj macie bana na google? :D Zresztą google nie są w tym wypadku potrzebne, starsze wersje są na stronie autorów programu: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.p...ory&catid=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BananZwykly Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dzieki za pomoc. sciagnelem z linka, ktory podales. Juz wszystko dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Wersja 3.47, wiecie o co chodzi?? :P EDIT: Sorry za zawracanie głowy, już działa... ;] Edytowane 12 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...