kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiem ale nie znalazłem takiego temtu a powinien być juz dawno założony. No dobra troche już trwa dzisiaj drygi dzień rajdu Finlandi. Od poczatku kibicuje Gronholmowi a nowy ford jest rewelacyjny :mrgreen: No dobra teraz wy cos naskrobcie :-P Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Teraz właśnie na Eurosporcie oglądam i powiem że Gronholm radzi sobie bardzo dobrze ale zaskakuje mnie bardzo dobra jazda Hirvonena. A itak chciałbym żeby wygrał Loeb :P ...a najpiękniej by było gdyby cały czas wygrywał hehe ale siedząc za kierownicą Subaru ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A jak dzisiaj Solberg odpadł popełnił głupi błąd :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Solberg to byl moj faworyt od 2 lat. Koles jednak zawodzi coraz bardziej. Najbardziej mnie fascynuje geniusz Loeba, ktorego osobiscie nie lubie ale ktory mnie fascynuje. Geniusz prowadzenia bezapelacyjnie. Ma wiele (na pewnoe wiecej) wrogow niz sprzymierzencow w kibicach ale trzeba mu sie nisko klonic. 2 lata temu gdy jeszcze pozwalano na aktywne dyfry mowiono, ze tylko dzieki nim francuz jest taki dobry. Co sie okazuje, czlowiek goli wszystkich ze stoickim spokojem nawet bez aktywnego dyferencjalu. Wyrownal juz rekord wygranych w karierze, a koles dopiero zaczyna kariere. A jaka ma skutecznosc ! Co trzeci rajd w swojej karierze wygral ! Czy to nie genialne ? Jezeli jakas nieprzewidziana historia (tfu tfu..wypadek czy odejscie do innego sportu - juz cos przebakiwal o LeMans) to koles posrubuje tak rekordy, ze w zyciu go nikt nie dogoni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 @Kaeres Jeżeli chodzi o Solberga to bardzo mi się podobała jego walka w roku.... ee no wtedy co wygrał cały sezon :) hehe jednak od tamtej pory i w sumie przed tamtym mistrzostwem nie pokazał moim skromnym zdaniem niczego świetnego... a szkoda.. Co do Loeba to podobnie jak ty nie przepadam za nim. Nie wiem czemu bo w końcu nie było nam dane do tej pory go poznać poza wypowiedziami w WRC ale i tak jest coś co przemawia że jako zwykłego człowieka to chyba trudno by mi było go polubić. Odwrotnie jest co do jego jazdy. Tak jak napisałeś - Geniusz! Poprostu coś niesamowitego. Jest przecież bardzo młodym kierowcą, zwłaszcza porównując go do pozostałych zawodników WRC z ostatnich 2-3lat. Ale myślę że ta jego młodość i mentalność właśnie napędza go do tego żeby szkolić się jak najlepiej ...żeby osiągnąć jak najwięcej. On zdaje sobie sprawę że ma jeszcze trochę czasu przed sobą i niesamowicie dużo może pokazać. Może ustanowić rekord na wiele wiele lat :) W jednym z wywiadów dla hiszpańskiej stacji tv. na początku roku kiedy był o nim, o Sainzie i o Marko Martinie 2 godzinny reportaż... Sebastian powiedział że tą wolę walki, konsekwencję w dążeniu do celu bierze między innymi z postaci ...... Michaela Schumachera (Drugi człowiek którego wyczynami powinno się fascynować)... Wszystko jasne więc chyba hehe Wracając do ogólnego tematu to muszę przyznać że jestem rozczarowany strasznie firmą Subaru ...strasznie dużo awarii mają technicznych. Aż przykro mi sie robi jak widzę że ciagle zdarzają się jakieś awarie. :( CO prawda zakochany jestem w tej firmie ale staram się patrzeć obiektywnie i niestety w rajdach nie spisuję się te samochody najlepiej :/ Za to Citroeny za któymi nie przepadam sprawują się moim zdaniem o niebo lepiej. Innym markom się tak nie przyglądam ostatnio więc nie wypada mi się na ich temat wypowiadać chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Własnie nie wiem czmu wszyscy tego Leba nie lubią i ja też go nie lubie :-| Tyle się mówiło na początku o Colinie MC jaki to bedzie urodzony kierowca i nagle wszysto ucichło. :lol: NO dzisiaj 3 dzień zobaczymy czy marcus wygra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Załapałem się dzisiaj na połowę relacji z rajdu Niemiec. Było tam kilka ciekawych/dziwnych rzeczy. Brak Mitsubishi, przewaga opon Goodrich nad Pirelli oraz prowadzenie Cytrynek nad Fordem, a nawet Subaru. Nowy Focus WRC oraz Xsara WRC są piękne. Szkoda straty drugiego dnia przez naszego rodaka z powodu 2 sekund, bo jak na wóz którym jeździł, to czasy miał świetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja tez widzialem dzisiaj kawalek relacji na TV4 i coz moge powiedziec, Loeb daje rade! A tak BTW ten topic powinien sie chyba znalezc w dziale sport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Też nie przepadam za Loebem, za to uwielbiam Gronholma (wariat za kółkiem) i Solberga. Nie mogę sobie przypomnieć czy to był rajd Niemiec, w każdym razie Solberg na pierwszym odcinku na około 30cm do mety wpadł do rowu i wyrwał koło :) To się nazywa nie fart, za to koło z kawałkami zawieszenia elegancko przeleciało przed kamerą. Uwielbiam WRC :D http://video.google.pl/videoplay?docid=-85...&q=wrc+2001 http://video.google.pl/videoplay?docid=-42...&q=wrc+2003 http://video.google.pl/videoplay?docid=101...&q=wrc+2003 Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Też nie przepadam za Loebem, za to uwielbiam Gronholma (wariat za kółkiem) i Solberga. Nie mogę sobie przypomnieć czy to był rajd Niemiec, w każdym razie Solberg na pierwszym odcinku na około 30cm do mety wpadł do rowu i wyrwał koło :) To się nazywa nie fart, za to koło z kawałkami zawieszenia elegancko przeleciało przed kamerą. Uwielbiam WRC :D http://video.google.pl/videoplay?docid=-85...&q=wrc+2001 http://video.google.pl/videoplay?docid=-42...&q=wrc+2003 http://video.google.pl/videoplay?docid=101...&q=wrc+2003 To czemu z nami nie jezdzisz w lidze RBR ? Na 90% bedzie kolejna edycja tej wspanialej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie mam kierownicy i pedałów, a na klawie w RBR gra mi się koszmarnie. Albo wolno i w jednym kawałku do mety albo szaleje i ląduję w krzakach :-| W domu patrzyli by się na mnie jak na psychola :wink: Ewentualnie brałbym kompa do pracy i grał po godzinach :) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie mam kierownicy i pedałów, a na klawie w RBR gra mi się koszmarnie. Albo wolno i w jednym kawałku do mety albo szaleje i ląduję w krzakach :-| W domu patrzyli by się na mnie jak na psychola :wink: Ewentualnie brałbym kompa do pracy i grał po godzinach :) Wez daj spokuj. Wiesz jakie stare chopy graja w GPL ? 40-50 lat niektorzy maja. Ja jezdze w RBR i sie ze mnie jakosc nie smieje nikt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Masz wyrozumiałą rodzinę (połówkę). Jak kiedyś odpaliłem HL2 to usłyszałem, że: "nie będzie morderstw w tym domu" :blink: Sytuacja patowa :wink: Z ciekawszych sytuacji, dziewczyna kolegi z pracy wykręciła w domu korki (koledze) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Masz wyrozumiałą rodzinę (połówkę). Jak kiedyś odpaliłem HL2 to usłyszałem, że: "nie będzie morderstw w tym domu" :blink: Sytuacja patowa :wink: Z ciekawszych sytuacji, dziewczyna kolegi z pracy wykręciła w domu korki (koledze) :lol: Albo pantofel albo wolnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 1. Przeniescie ten watek na sport. Tam zawsze go szukam bo to jest sport motorowy ale sport. F1 jest wiec i ten tez tam powinien sie znalezc. 2. Jutro juz rajd Hokkaido w Japonii, a tu cisza jakby za tydzien mial byc. Z ciekawostek powiem, ze Lechu musial zrobic Japonskie prawko aby wystartowac w Japonii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ciekawe czy tym razem Gronholm skopie tyłek Loeb'owi jak w Finlandii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ciekawe czy tym razem Gronholm skopie tyłek Loeb'owi jak w Finlandii :D Nie ma innego wyjścia musi :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) No i Loeb uralt nosa wszystkim. Zaczynam lubiec tego kolesia. Jest niemozliwy. Pobil juz wszelkie statystyki, a to dopiero poczatek. Teraz czekam na relacje w TV4 Kuzi - 9 w N4 i 19 w generalce. Edytowane 4 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 No i Loeb uralt nosa wszystkim. Zaczynam lubiec tego kolesia. Jest niemozliwy. Pobil juz wszelkie statystyki, a to dopiero poczatek. Teraz czekam na relacje w TV4 TV4 nie mam oglądam na Eurosporcie. No nie wiem jak okreslić tego loeba koleś tak wymiata że nie wiem co. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Solberg rozwalający się dosłownie o włos przed metą w rajdzie Niemiec :( http://video.google.pl/videoplay?docid=-62...solberg+germany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Hehe, akcje jak w Richard Burns Rally. Ilez to razy lotna przejechalem ale do mety nie dojechalem bo mi silnik zgasl :P (zarznalem uszczelke pod glowica). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Jak oni mogli, żywcem zerżnięte z RBR: :wink: http://video.google.pl/videoplay?docid=100...wrc+compilation http://video.google.pl/videoplay?docid=-55...&q=wrc+2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) no jaka muzyczke dali w tym drugim filmiku :lol2: kraksy ladne, pamietam jeszcze jak niektorzy w watku o RBR zarzucali grze ze kraksy sa nierealistyczne (przesadzone) :D a tu prosze :D po 10 koziolkow niektorzy zaliczali Edytowane 22 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Był kiedyś fajny filmik z Solbergiem, który wszedł bokiem na chopę, wyskoczył do góry zrobił kilka obrotów w powietrzu, a potem kilka razy dachował. Niesamowite :blink: To też jest niezłe: http://www.youtube.com/watch?v=vdJHki3GLTs :) http://video.google.pl/videoplay?docid=135...amp;q=wrc+crash To chyba Solberg http://video.google.pl/videoplay?docid=596...amp;q=wrc+crash Edytowane 22 Września 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) wyobrazam sobie co musi czuc kierowca i pilot podczas tych akrobacji. gdyby nie klatki wewnatrz samochodow to po takich kraksach chyba by zostawala tylko karoseria wielkosci puszki po Pepsi. scena jak z filmu Edytowane 22 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 I znowu Loeb wygrał o włos przed Gronholmem tym razem rajd Cypru :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 I znowu Loeb wygrał o włos przed Gronholmem tym razem rajd Cypru :sad: Gdyby te niespodzianki to Loeb nie wygrał by na 100% :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Buahaha Loeb nie wystartował w rajdzie Turcji ponieważ złamał ramię po tym jak rzuciło go przez kierownicę podczas jazdy rowerem :lol: Piękna jazda Petera Solberga, szkoda tylko, że miał wypadek, drugie miejsce szalg trafił, a był nawet momentami lepszy od Gronholma :D Za to brat Solberga Hening wylądował na trzecim miejscu :) Gronholm pierwszy, już 25 punktów brakuje mu do Loeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 O widze, ze sie bardzo interesujecie rajdami :P Za niedlugo juz ma miec gips sciagany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Sezon 2007 już grzmi a tu nikt nic nie pisze Citroen C4 spisuje się wyśmienicie Loeb prowadzi a Gronh depcze mu po piętach. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...