pawelw111 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam mam nastepujacy problem... Mam dwie karty jedna zintegrowana. I gdy na tej nie zintegrowanej puszczam muze w winampie to sie muza dnie a windows media player jest ok. A na starej karcie zintegrowanej wszystko jest ok. W czym problem? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja bym prosił po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 moze rozwiniesz bardziej problem i cos wiecej o sprzecie napiszesz, jakie karty, mobo itp, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) No wiec tak karte mam taka: http://www.allegro.pl/item113597687_nowa_s...gwarancja_.html Kupilem ja z allegro nie dawno i raczej nie jest uszkodzona. A sterowniki do tej karty umnie nazywaja sie FM801 PCI Audio. O karcie zintegrowanej nic nie bede pisal bo na niej muza jest ok. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez pawelw111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Moze po kolei: 1.Wiec do nowej karty podlaczam glosniki 2.Wlaczam Windows media player i muza sie nie zacina 3.Wylaczam windows media player 4.Wlaczam winampa i muza sie tnie... wiec wlaczam do tego windows media player 5.W winampie muza leci a windows media player jest tylko wlaczony i sie muza nie zacina... Co moze byc problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 wylacz zintegrowana i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czyli odinstalowac? Czy jakos inaczej sie nie da bez odinstalywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojok Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czyli odinstalowac? Czy jakos inaczej sie nie da bez odinstalywania Wyłącz ją w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W biosie :o Tam chyba nie da sie jej wylaczyc, wylaczylem w menedzerze sprzetu (sterownik) ale dalej to samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W biosie :o Tam chyba nie da sie jej wylaczyc, wylaczylem w menedzerze sprzetu (sterownik) ale dalej to samo :/ zintegrowana w biosie raczej sie da tylko dobrze poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Szukalem jeszcze raz dzis ale nic nie ma :/ Pod jaka nazwa to moze byc? Szukalem wszystko pod audio i nic nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 U mnie jest to w zakładce Advanced Chipset Features pod nazwą OnChip Sound. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...