mystery Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 witam padła mi dzis płytka główna i pilnie potrzebuje kupić nową lub używaną, ale nie mogę zdecydować się na jedną. nie mam zbyt dużo funduszy, tak najlepiej do 100zł chociaz im taniej tym lepiej. płytka pod socket A (athlon xp). pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) a jaki to athlon xp bo jak np 3000+ to nie poleci na kazdej płycie. PS.mam mobo na sprzedasz pod socket a ale nie wiem czy działa. Chcesz to za 20 zł moge odstapic. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 mam athlona xp 1800+. nie wiesz czy chodzi... a dałbys radę to sprawdzić? jeśli jest sprawna to chętnie kupię :) zależy mi na szybkości (sesja się zbliża i trzeba programowanie zaliczyc...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Przejrzyj oferty na Allegro.pl coś się na pewno znajdzie do 100zł. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 tylko że mi potrzebna fastem jest... kupując na allegro będę musiał kilka dni poczekać... przejde się jutro po jakichś serwisach może coś akurat znajde :) pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 EpoX 8RDA+ / EpoX 8RDA3+ - to powinno się znaleźć na Allegro do 100zł, warto trochę poczekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 EpoX 8RDA+ / EpoX 8RDA3+ - to powinno się znaleźć na Allegro do 100zł, warto trochę poczekać ;) Nic dodać, nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam co sądzicie o tej płytce? cena mi nawet pasuje no i mógłbym ją odebrać osobiscie, co bardzo mi się podoba. wydaje mi się ze nie jest to całkiem zła płyta. epoxa nie ma teraz w tej cenie na allegro,a płyta jest mi szybko potrzebna. czy będzie to w miarę dobry zakup? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) IMO nie warto, szukałbym czegoś na nForce 2. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 no ale moj budżet jest skromny bardzo, max to 130-140zl na płytke i no czas... oto chodzi że już mi potrzebna, a korzystam teraz z kompa kolegi (bo go nie ma...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 budżet jest skromny bardzo, max to 130-140zlJak na płytę socket A wystarczający ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) znalazłem tylko płytki asusa mieszczące sie w tej cenie, doradź którą (jeśli warto którąkolwiek) <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> klik1 klik2 klik3 Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Z tych 3 ja bym brał #3, tą bez zintegrowanej grafy. Ale niech specjaliście od AMD się wypowiedzą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 tak wydaje się lepsza, bo ma 3 sloty na ram i obłsuguje ddr400, ale sprzedający napisał, że nie sprawdzał płytki z nowym biosem i ciekawe jak to będzie działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...