deserted Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Przypadkowo dotknąłem wentyl (freezer 64 pro) na procku i ..poruszał się. Okazało się że popękały uchwyty z jednej strony (na dole). Na razie zrobiłem prowizorke, ale jutro chcę się wybrać na zakupy. Wiecie jak ta część w ogóle się nazywa (chciałem poszukać na allegro) i czy takie części można dostać bez problemu? Płyta to Asus A8N-E, jak na obrazku. Pozdrawiam Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 koszyk , na allegro ok 7-10zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dzięki, o to chodziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...