Arkady Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 wejdź na www.lukasbank.pl - tam przy wejściu jest porównanie kilku kont (w sumie nie sprawdzałem czy jest to stronnicze czy nie, ale zawsze jakieś porównanie) ja mam konto w lukasie, w citi, w bph (firma) i karta z wbk. póki co lukas nabadziej mi styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 lukas jest nienajgorszy , mam w nim e konto-pro i e-maxa w mbanku, polecam oba konta z tym że w to pierwsze jest bezpłatne przy saldzie powyżej 5k, co może nie wszystkim odpowiadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 lukas jest nienajgorszy , mam w nim e konto-pro i e-maxa w mbanku, polecam oba konta z tym że w to pierwsze jest bezpłatne przy saldzie powyżej 5k, co może nie wszystkim odpowiadaćale e-konto jest bezpłatne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ehh jak dla biednego to tylko ekonto :) I niedługo je sobie załoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jestes z Poznania. zaloz konto w wubeku, duzo oddzialow, bankomatow itd. nie bedziesz placil za nic jako nieletni, dostaniesz karte gratis a do tego dostep do konta przez siec, gsm itd. nie ogladaj sie tylko tak zrob. owszem mbank jest ok, ale dla Twoich potrzeb bedzie to wg mnie problematyczne. mam na mysli np wplacanie pieniedzy na konto, hasla jednorazowe itd. najlepszym bankiem wg mnie jest citibank. mam tam konto od kilku lat - wczesniej handlobank, pod kazdym wzgledem jest super. POLECAM. jedyna wada to drogi.... ale ja mam za free 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 mbank jest spoko pelna kontrola przez net wap stan konta moze sz prszez smsy sprawdzac i jest jakies oprocentowanie (ok 5%) a nie jak w wbk 0,0x% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 najlepszym bankiem wg mnie jest citibank.ROTFL. 1) Koszmarnie wolny i nie wygodny telebanking 2) zalosny poziom zabezpieczen w.w. (iPIN I numer karty, ani tokena ani hasel jednorazowych w koncie osobistym) 3) Kretyni pracujacy w obsludze klienta (jak dzwonie do banku oczekuje ze nie musze tlumaczyc panience co znaczy SWIFT albo ze numer konta podalem w formacie IBN) 4) Totalna nieelastycznosc w podejsciu do klienta [sproboj przekroczyc limit karty to Ci zablokuja na tydzien i nawet jak splacisz odrazu to zaplacisz kare i z wielkiej laski Cie odblokuja) 5) Wysokie koszta prowadzenia rachunku 6) Brak lokaty typu overnight Niestety sadze ze raczej jest to jednen z najgorszych bankow w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...