Siv Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Wiem, ze juz o tym bylo, ale nie moge tego znalezc :evil: . Plyta glowna ASUS CUSL2-C chodzi na AGP x4 czy AGP x2 ?????? :? :? POMOCY :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 CO ZA PYTANIE ???????? ;) Ten ASUS z pewnością obsługuje AGP4x LECZ Nie odczujesz zbytnich roznic miedzy AGP2x i AGP4x A apropo jak nie znalazłeś to znaczy ze zle szukales ;) SZUKAJ !!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 To na Intelu 815ep wiec 4x spoko jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 http://www.asus.com... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiub Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ta plyta chodzi na AGP 4x. Ale zainwestuj w nowa, co obsluguje AGP8x. To sie oplaci! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Wiem, ze juz o tym bylo, ale nie moge tego znalezc :evil: . Plyta glowna ASUS CUSL2-C chodzi na AGP x4 czy AGP x2 ?????? :? :? POMOCY :? "Chodzi i na 2x i na 4x, w biosie można 4x wyłączyć. Jest jedna sprawa którą zauważyłem u siebie, ale chyba dotyczy to innych płyt tego typu - po podkręceniu fsb powyżej 140 MHz AGP samo przechodzi w tryb 2x :evil: (przynajmniej taki tryb pokazują programy typu PowerStrip) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 U mnie jest ten sam wal :evil: Ja mam podkreconego do 150 MHz . Dzisiaj sobie tak patrze i... tak se mysle. Przeciez ta plyta jest chyba na AGP x4, dlaczego jest AGP x2 !?!?!?!?!? Mam spowrotem zmniejszyc ?!?!?!?!?!?!?!?!?! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A tak wogole THX ALL :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...