Kowall_PTK Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jak szybka jest grafa Matrox Millenium G200 16MB? Chodzi mi o porównanie z innymi kartami graficznymi. Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 prwadopodobnie jest wolniejsza od RIVY 32MB ;) ale nie jestem pewien MATROX słuzy do profesjonalnych zastosowań więc wydajności nie ma duzej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Dzięki Da Vinci, ale chodziło mi o coś konkretniejszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 W 3D cos kolo RivaTNT 16MB (nie TNT2) w 2D bosko (super jakosc obrazu szczegolnie w kartach z chipem rev.C robionych w Irlandii na pamieciach SGRAM Samsung 8MB 8ns). Jak masz karte z 16MB to masz w slocie dodatkowy modul pamieci i jesli nie jest on oryginalny od Matroxa to sprawdz na nim czas dostepu i porownaj z kostakami na karcie. Jak sie roznia to Matroxik moze sie dziwnie zachowywac w 3D (zwiechy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Aaa W 3Dmarku 2000 na PII350Mhz MatroxieG200(8MB) AsusP2B440BX 64MB SDRAM mialem wynik bodajze cos okolo 900 pkt (stare dobre czasy az sie lezka w oku kreci) dokladnie nie podam bo pamiec juz nie ta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Dzięki Twiggy, o taką odpowiedź mi chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...