MaZZeo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No z tego co kojarze, to ten tytuł to ma byc exclusive na konsole... Nawet w Encyklopedii Gry-Online nie ma żadnych info o wersji PC - jest tylko X360 i PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) kurcze MaZZeo, rzeczywiscie przejrzalem serwisy i chyba masz racje, gra tylko na konsole :blink: ale znowu TU znalazlem zapowiedz na wszystkie platformy update: z bardziej wiarygodnych zrodel nie ma nic o wersji na PC wiec temat mozna przeniesc Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A mnie coś niebardzo ten link działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Battlefield : Bad Company - Alpha Gameplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Hmm, kolo padł od ciosu nozem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Hmm, kolo padł od ciosu nozem :mur:masakra ;/ wszystko takie sztuczne :( jakies jeki slychac w tle ;/ ale badziew .... a mialo byc tak pieknie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zarabisty , wart ogladniecia film z gry Destrukcja otoczenia syci hxxp://download.games.tiscali.cz/game/videosa/battlefield_bc-ign_october_video-hd.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dla mnie bomba. Znamy już pierwszego achieva ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) wow #1 wow #1 cd GDC 2008: Producer Interview Edytowane 28 Lutego 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 wyglada ciekawie, tylko fajnie by bylo jakby zmienili te jeki bo sa komiczne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 widac ze popracowali nad engine. Gra chodzi duzo lepiej niz na pierwszych filmikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 MaZZeo Popracowali nad Engine albo wycieli jakies mnie jwidoczne efekty , polygony itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Najlepszy jest fragment, w którym koleś uderzeniem noża wysadza drewniany płot na milion części ;) Gierka wygląda ok, ale to nie Battlefield (gameplayem bliżej mu do Black). Edytowane 28 Lutego 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Tactical Destruction Trailer :razz: zalapal sie ktos na bete? :> Edytowane 20 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Podobno bronie będzie można kupować na MP :blink: Co za głupota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) to sie EA rozbrykało, na szczęscie nie ma powszechnego obowiazku zakupu Bad Company, bo jeśli mam dać za gre/półprodukt ~200zł i dopłacać do podstawowej zawartości... :mur: Mam nadzieje, ze coś sie jeszcze zmieni w tej sprawie. Edytowane 23 Marca 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ja również podziękuję za takie płatne "dodatki"... ...a zapowiadało się tak smakowicie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Powiem Wam szczerze, że nawet się napaliłem na BC, ale jeżeli mam grac na serwerze gdzie jakis maniak wydał kase na llepsze bronie przez co wszystkich jedzie to dziękuje bardzo, ale albo zaczekam aż EA przybędzie rozumu albo na mnie nie zarobią (oraz na wielu innych)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 w tej chwili BC musi mnie naprawdę porzadnie zaskoczyć, oczywiście pozytywnie, bym chciał zakupić ten tytuł. Juz DICE mnie naciągneło na załosne booster packi do BF2 i BF2142. Więcej razy sie nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 EA to sie rozbrywała ostro przy godfatherze wczesniej, nie masz kasy na bron? zaplac MS points :> Niestety nie zalapalem sie na bete bad company. Kupie chyba starsza wersje bo jest tania i duuuzo ludzi gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 EA to sie rozbrywała ostro przy godfatherze wczesniej, nie masz kasy na bron? zaplac MS points :> Niestety nie zalapalem sie na bete bad company. Kupie chyba starsza wersje bo jest tania i duuuzo ludzi gra.Tyle, że jak pograłeś w nowe gierki typu CoD4 to jakoś ten stary BF nie ciągnię :/ Wiem bo mam, taki jakiś lekko ospały jest. Wracając, nie mogli odblokowywania nowych broni zrobić tak jak to miało miejsce w dotychczasowych BF'ach ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) http://www.fileplanet.com/promotions/bfbc/eu/ Wolne klucze EU, ja się załapałem :D Edytowane 24 Marca 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 All beta participants must have an active Xbox LIVE Gold account, and a minimum experience level with the Battlefield franchise, FPS titles, and prior beta tests. We're sorry you didn't qualify for this event, and hope you will come back again for future, more accessible beta tests. zaznaczylem golda 12 miesiecy, battlefield 2 (modern,special forces, euro forces) i vietnam. Dodatkowo halo 3, orange box, gearsow .. mimo ze nie mam, 1 beta test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 http://polygamia.pl/ea-o-platnych-broniach...eld-bad-company nie komentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 http://polygamia.pl/ea-o-platnych-broniach...eld-bad-company nie komentuje. Ręce opadają. Wiecej takich pomysłów EA... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 http://polygamia.pl/ea-o-platnych-broniach...eld-bad-company nie komentuje. No to zacznijmy robić laurki, albo krzyczmy głośniej kto lubi EA... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 przesadzacie ;) nowy trailer - BD Bad Company: Redford jak zwykle pierwsza klasa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 nareszcie poszli po rozum do głowy: http://polygamia.pl/electronic-arts-juz-ni...szych-pieniedzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Przypominam, że jutro pojawi się wersja demonstracyjna Battlefield: Bad Company :) Dla ludzi co bedą posiadali linki do ściągnięcia z internetu to prosze walić na forum albo na priv :) bo innaczej nie zagram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) No jest już demko na Marketplace. Ściągamy i sprawdzamy :) Waga - 1,5 GB. Edytowane 5 Czerwca 2008 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...