Techniec Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ściągnąłem, przeszedłem demko na singlu a potem pograłem godzinkę na multi i bardzo mi się podoba ;] wracam do grania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Gierka bardzo fajna. Podoba mi się bardzo udźwiękowienie (wybuchy, strzały naszej broni jak i tej oddalonej), jak również sama oprawa wizualna :) Super że jest multi. Wracam do gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Mam nadzieję że Jin* mnie nie przestanie lubić, ale wydaję mi się, że multi jest o wiele lepsze niż w cod4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 też mam podobne zdanie ;] z tym że wczoraj serwery ea były przewalone i tak lagowało że grać nie mogłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 singel w demku słaby oby full nie był taki cały. destrukcja budynków nawet fajna :P szkoda, że nie można rozwalić ścian wewnątrz budynku lol zapowiada się kolejny średniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 ale multi i tak po syca nie gadaj tylko brakuje strzelania przez sciany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 No niestety singiel nie powala :( powiedzialbym ze jest mocno srednio. Humor nawet daje rade i nadaje jakiegos klimatu, ale sterowanie i grafa sa jakies dziwne. Szkoda, bo jesli taki bedzie full to zmarnowali DUZY potencjal. O multi sie nie wypowiadam bo nie gralem. Aha udzwiekowienie faktycznie kozacko brzmi. Ogolnie jestem raczej na nie i tytul raczej wypadnie z mojej listy must-have-ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Pany, a ja sie tak napaliłem, że chociaż single będzie spoko. Demko zobaczę dopiero dziś, po meczach, jeśli tylko bede w stanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mam nadzieję że Jin* mnie nie przestanie lubić, ale wydaję mi się, że multi jest o wiele lepsze niż w cod4 ;] Dla mnie jako fana COD4 to nie przemawia, ale MP daje radę i podzielam zdanie , że Single jest średnie w Bad Company. No nic czekam na fulla i będę się zastanawiał czy brać. Kasy mało a tytułów jest kilka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mnie również ta gra średnio podeszłą. W multi nie grałem bo głównie nastawiam się na dobrego singla. Grafika taka sobie. Gameplay też taki sobie. A najśmieszniejsze w dźwięku jest to, że na początku mam logo Dolby Digital a amplituner przełącza się na DTS. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/35147.html :lol2: Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Bad Company dostało 35/40 (9/9/8/9) w Famitsu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 no bo gra jest fajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dla mnie Multi jest naprawde średnie, zbyt chaotyczne. Do CoD4 nie ma co porownywac, aczkolwiek pojazdy i mozliwosc destrukcji budynków to całkiem mily smaczek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 A dla mnie demo single i multi miażdży CoDa 4 ;) . Rozumiem, że gra wychodzi 27 ? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 A mi singiel przypomina troche Airborne'a = syf. Szkoda, bo bardzo liczylem na ten tytul. Ale ten filmik z GT wymiata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mnie za to gra się bardzo przyjemnie w singlowe demo, graficznie też jestem pod wrażeniem, choć optykę pewnie zmienia mi nowy tv, przez który nawet GTA IV wygląda ładnie ;) Za to udźwiękowienie jest obiektywnie genialne! Kandydat do kupna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mapy Multiplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nowe filmy Bad Company w Rainbow Six - , i w Gears of War - :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) hahahaha, co jak co, ale trailery to BF:BC ma znakomite :D jeszcze jeden: http://www.gametrailers.com/player/35327.html Edytowane 21 Czerwca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Pierwsza 9 - http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1524/...Bad-Company/p1/ :D . ---- Właśnie dostałem wiadomość, że pre order już do mnie idzie :D Edytowane 24 Czerwca 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 jeśli ktoś też już ma grę to zapraszam na multi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja już mam :D . Grałem na razie tylko w single bo muszę kupić sobie nowy kabel sieciowy ale właśnie tego oczekiwałem. Świetna grafika, świetny dźwięk, balans broni i wielki humor !! Efekt zniszczeń też powala. Gra mi się przyjemniej niż w CoD 4 . Już się nie mogę doczekać multi :razz: . Techniec, masz hs ? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 mam ;] będe około 23 na live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Przeszedłem singla i po zakończeniu wnioskuje, że będzie druga część :D . Gra jest strasznie miodna ale i krótka - ok 11h na Normal. Mam nadzieje, że dzisiaj w końcu pogram sobie na Live :) Porównanie wersji x360 i ps3 - http://www.videogamer.com/videos/player.html?vid=2186 Edytowane 26 Czerwca 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 11h w dzisiejszych czasach to nie jest malo jak na fpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Pograłem chwile w multi i jedyne co mogę powiedzieć to że ta gra jest zajebista :D . Imo będzie królem na xbl :D . Zgłaszać się kto ma już grę to się wbijemy wspólnie na jakiś serwer ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 ech..i znowu nie pogram,fajne postacie i pomysl na oddzial,ale sama rozgrywka nie wciagnela mnie ani na sekunde.Wersja na ps3 i Xboxa wyglada wlasciwie tak samo,troche ostrzejszy obraz na x'ie, reszta bez roznic. multi dla mnie bez znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Pograłem chwile w multi i jedyne co mogę powiedzieć to że ta gra jest zajebista :D . Imo będzie królem na xbl :D . Zgłaszać się kto ma już grę to się wbijemy wspólnie na jakiś serwer ;) . Tobie też nie działa komunikacja głosowa na kanale gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 U mnie wszystko działa. Tzn nie możesz się komunikować ze wszystkimi graczami, tylko ze swoim składem ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...