Ruido Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Obadajcie sobie tytul i zawartosc tego dzialu : http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=975 big lol, brawo dla webmastera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ale o co Ci chodzi??????????????? Przeciez to sa monitory, a poza tym moze to koniec listy monitów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ale o co Ci chodzi??????????????? Przeciez to sa monitory, a poza tym moze to koniec listy monitów eee tylko mi powiedz czemu oprocztego dzialu juz sa dzialy z monitorami i dlaczego ten dzial sie nazywa koniec ???? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Chyba brawo dla ciebie za wtope bo ja nie widzę tu żadnego lol'a Koniec ?? o to ci chodzi ?? pewno koniec oferty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 co za ludzie :evil: wezcie sobie na wybor grupy(rozwijana lista) i tam macie grupe o nazwie "Koniec" ktora jest pusta! i jest to LoL nieda sie ukryc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Chyba brawo dla ciebie za wtope bo ja nie widzę tu żadnego lol'a Koniec ?? o to ci chodzi ?? pewno koniec oferty Potwierdzam .......... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Heh no coz jak ktos siedzi na komputroniku pół dnia to zna na pamiec wszystkie linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wcale nie trzeba siedziec.. przeciez w zdnym sklepie nima grupy "koniec". taka grupa niema sensu isnienia.. bo niby co w niej umiescic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wcale nie trzeba siedziec.. przeciez w zdnym sklepie nima grupy "koniec". taka grupa niema sensu isnienia.. bo niby co w niej umiescic? Np KONIEC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 noo nareszcie ktos bystrzejszy od dźbła trawy ;) i zrozumial ten lol. Bo juz myslalem ze albo ja jestem inny albo .... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ok.. to ja chetnie kupie "koniec" ile to kosztuje? do czego to uzyje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ok.. to ja chetnie kupie "koniec" ile to kosztuje? do czego to uzyje?koniec to nowy sposob chlodzenia procka opatentowany przez komputronik 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 co za ludzie :evil: wezcie sobie na wybor grupy(rozwijana lista) i tam macie grupe o nazwie "Koniec" ktora jest pusta! i jest to LoL nieda sie ukryc! potwierdzam... grupa koniec to pomylka... chyba ze jest sprzet o takiej kategorii a ja tego nie wiem... nikt chyba tego specjalnie nie dawal bo to by bylo bez sensu wiec LOL jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 chyba tak.. szkoda ze fotki niema :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 sorry ale ja zaczesto niekupuje tam i tego LOl'a niezauwazylem mam nadzieje ze mi wybaczycie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A może to oznacza, że są to kończące się oferty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 nie ma to jak fachowosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 niesadzidzie ze grupa koniec powinna byc na koncu listy a nie w srodku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 imho takiej grupy w ogole nie powinno byc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Co ZA LOLEK JA <span style="color:red;">[ciach!]</span>le Ale sie Usmialem haeaehaehahahahahahahahahahah :twisted::twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 imho takiej grupy w ogole nie powinno byc :PAle jak sie cos robi to chociaz dobrze :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pracowniczy będą musieli się zastanowić jaki sprzęt tam dać :D 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 zwykły zonk wpadka przy pracy, do jutra tego nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jak tylko pojawią się jakieś w sprzedaży to kupuję od razu np: Nvidia ge-koniec FX 5800 <- od razu kupuję!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ok.. to ja chetnie kupie "koniec" ile to kosztuje? do czego to uzyje?to zalezy od dlugosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ja mam jeszcze lepszy LOL http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4759 zobaczcie sobie komenaż a szczegulnie koniec.I opis karty se przeczytajcie dokładnie to pierwsze zdanie w nawiasie . :lol: :lol: :D .Szukamy chłopcy nastepnych .Ale jaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 NOm faktyczni ciekawe ze wydajnosc R9000 plasuje sie pomiedzy r7500 a R8500 i wiecei co tam jest altrakcyjna cena jak na R900 ktore jest wolniejsze od R8500 BIG LOL dawac nastepny nic sie nieukryje oprzed nami HEHHEEH Hej moze to bedzie za duzo takich topiców ale gdyby moderatorzy przylkeili ten topic, co o tym myslicie??? bysmy wytykali wszystkie błedy popełniane na bardziej znanych stronach o PCtach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 nie no spox :P moze w grupie koniec beda sprzedawac rzeczy, ktorym konczy sie gwarancja? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...