art13 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jesli ktos ma taka plyte to bede wdzieczny za komentarze. Najbardziej zalezy mi na kwesti obsługi pamieci ram czyli Dual Chanel, jak to wyglada w praktyce? Slyszalem o niej sporo pochlebnych opini. dzieki za wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 jakie płyty masz na myśli konkretnie ? bo NF4 nie posiadał zintegrowanej grafy a X200 jak najbardziej... pozatym do X200 miał problemy z przepustowościa na portach USB między innymi. Poza tym bardzo fajny chipset na bazę MediaCenter :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art13 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Mowie o Asusie A8R: Asus A8R Z tego co wiem to nieposiada zintegrowanej grafy Nforce tez niebyl idealny, moze to Ati okaze sie przelomem, narazie zbieram info i pozniej cos fajnego, mam nadzieje sobie kupie Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez art13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak coś to rozglądałbym się za x3200 - jest pozbawiony wad x200 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=29425 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 nie znam tej płyty wcale więc nie będę się wypowiadał... natomiast podoba mi się że ma 3 sloty PCI :] Puki co jednak myślę że pod AMD najlepsze chipsety robi jednak NV... ATI ma przed sobą X3200 + SB600 i tutaj upatrywał bym dopiero "rewolucji" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ten Abit jak na to co teraz prezentuje ta firma kopie tyłki, obczajałem kilka jego testów na zagranicznych serwisach i wypał bardzo dobrze - może nie lepiej niz najlepsze mobo z nF4 Sli ale niewiele mu brakowało - był stabilny, niezły do oc (htt 340 chyba) do tego pasywne chłodzenie, 3 pci, wsparcie dla Cf .. szkoda że troche drogo :wink: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art13 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Faktycznie, po za cena reszta jest wporzo B-) Asus A8R32-MVP Deluxe ATI XPress 3200 CrossFire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 http://www.techplanet.pl/index.php?id=5465 za 522 zyle to już całkiem inaczej to wygląda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...