evocati Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam. 1. Nie wiem czy w dobrym dziale :D 2. Nie wiem czy dobrze pisze - pleksy ? I wkoncu pytanie :D Moze wyda sie wam ze pytanie jest banalne ale ja niestety odpowiedzi na nie nie znam :/ Gdzie mozna kupic pleksy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ad.1. Dział jak najbardziej dobry ad.2. Pisze się PLEXI :D Plexi kupisz praktycznie w każdym markecie budowlanym typu Obi, Praktiker, Leroy Merlin etc., na allegro KLIK, popytaj też w agencjach reklamowych, często mają Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 To jeszcze male pytanko i sadze ze mozna zamknac . Ile w obi kosztuje ? (nie myslcie ze mi sie niechce isc i sprawdzic samemu po prostu nie mam w okolicy obi :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W Obi nie wiem, ale w Leroy Merlin płaciłem 13zł za kawalek 50cm X 50 cm X 2 mm, a za kalałek 50 cm X 50 cm X 4 mm 26 złotych, w Obi pewnie będzie podobna cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 u mnie w jednym obi jest plexi po około 230-250zł za płyte 250cm x chyba 150cm x 0,5 mniejszych nie widziałem, albo raczej nie szukałem, a ta stała akurat pod nosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 www.akcesco.com.pl - mają bardzo tanio, ale droga wysyłka(kurier). Inne źródło to allegro.pl lub hurtownie/zakłady plexi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja w castoramie widziałem takie arkusze 4mx4m (mniej wiecej) w róznych grubościach, ale nie pamiętam po ile były. Mniejszych nie widziałem, bo nie patrzyłem (ja plekse mam zawsze za free) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...