tpalarczyk Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Męczę się juz z 1 plikiem 2 miesiące i nie mogę go usunąć, zmienić nazwy, nic z nim nie mogę zrobić. Gdy próbuje się go pozbyć wyświetla mi się: "Nie można usunąć "xxxxx":odmowa dostępu" lub inny plik w tym samym folderze:"nie można odnaleźć określonego pliku,". Korzystałem z szukajki na forum ale nie znalazłem choć pewnie jest. Sorki. Zapomniałem dodać, że próbowałem spod "WindowsXP live etition" i spod Linuxa. Niestety bezskutecznie. Format pewnie rozwiązałby problem ale mam tam dużo programów i nie chciałbym instalować tego wszystkiego od nowa... Unlockerem też próbowałem i nie działa... :( Skanowałem scandiskiem, miało napirawiać błędy. Unlocker chciał usunąć 1 plik przy ponownym uruchomieniu ale nic nie zrobił :( ciąglem mam ten syf i komunikacik przy próbie usunięcia "brak dostępu". Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez tpalarczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sprobuj programem Unlocker... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 sproboj podpiąć dysk do kolegi i usunac z jego komputera, plik musi zawierac jakis błąd.. może przelec dysk jakims softem sprawdzajacym system plikow ? a moze zwykly scandisk pomoze przed usunieciem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Łap... Unlocker ver 1.1 http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2...=59&id=1571 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Łap... Unlocker ver 1.1 http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2...=59&id=1571 Nie miałem do niego uprawnień, dzięki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...