keiros Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam mam kilka pytań: 1. czy marka california access jest znana i dobra? (ja pierwszy raz ja słyszę) 2. czy polecilibyście mi tego laptopa: M158N 3. gdzie można znaleźć najtańszy M158N (w jakim sklepie w internecie)? czekam na szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) witam mam kilka pytań: 1. czy marka california access jest znana i dobra? (ja pierwszy raz ja słyszę) 2. czy polecilibyście mi tego laptopa: M158N 3. gdzie można znaleźć najtańszy M158N (w jakim sklepie w internecie)? czekam na szybką odpowiedź 1.nie 2. nie 3. nie szukaj 4. czytaj forum, a dokonasz trafnego wyboru Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 1-marka znana tylko w Polsce, powinna się nazywać Suwałki Acces, żeby nie wprowadzać nabywców w błąd. Nie jest dobra. 2-Nikt tego laptopa nie poleca poza sprzedawcą. 3-Na szczęście nie ma ich nigdzie poza firmą produkującą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...