wojs Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Czy opłaca się zdjąć gumową koszulkę z dysku? Czy temperatura spadnie? U mnie na 40GB SeagateU5 jest przeciętnie 43*C - po zdjęciu tej gumowej osłony. Czy ktoś sprawdzał różnicę, bo wydaje mi się, ze wcześniej miałem podobną temperaturę... Czy zdjęcie tej koszulki moze źle wpływać na ochronę dusku (i tak mam go cały czas w budzie, nigdzie z nim nie chodzę)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Dla mnie może być i bez tego kondona :wink:, a temp. napewno zawsze spadnie o kilka stopni. Jeśli nie jest przenośny to nic mu się nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 To nie nakładam spowrotem... Bo i po co? THX za odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ta gumowa koszulka wytlumie drgania dysku o obudowe wiec poloz go na przyklad na jakiejs starej podklace od myszy przycietej na wymiar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...