Johny_85 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 O to mój konfig: Płyta gł: Asus A8N32-SLI DELUXE Procesor: Athlon 64 3000 Karta g: Sapphire X850XT Pamiątki: 2x512 Hynix Karta m: Audigy 2zs Zasiłka: Topower 430 (:|) Dysk: 3 dyski :D Dvd działające ok;) Chcę coś zmienić w moim konfigu ale mam tylko 1200zł na upgrade. Komputer jest przeznaczony do wszystkiego (excel, gierki, multimedia itp.) Jedno jest pewne, płyta główna zostaje !!! Doradźcie co moge wymienic aby usprawnic działanie mojej puszki metalowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Może tak: Starego proca sprzedać (zmiana na X2 3800+), RAM to albo dołożyc kolejne 2x 512mb albo sprzedać ten i kupi.ć 2x 1Gb (jaki to nie do mnie pytanie :-)), a za pozostałe pieniądze to nie mam pomysłu (w sumie grafę i reszte masz ok). :-) Niech inni doradzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Tak jak serwal4 pisze sprzedaj ramy i kup 2x1GB, proca bym zostawił, sprzedął grafike i kupił radka X1800GTO powinno starczyć kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ramy i grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Może tak: Starego proca sprzedać (zmiana na X2 3800+), RAM to albo dołożyc kolejne 2x 512mb albo sprzedać ten i kupi.ć 2x 1Gb (jaki to nie do mnie pytanie :-)), a za pozostałe pieniądze to nie mam pomysłu (w sumie grafę i reszte masz ok). :-) Niech inni doradzą. Popieram. W szczególności proca. Ramki zamienić na 2x1GB (Później dołożysz kolejne :P) Grafa jest ok, zasilacz też, czegoż chcieć więcej? ;) Chyba dysków ci nie brakuje no nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No właśnie, myślałem nad zmianą grafiki ale to nie ma sensu jak pod koniec roku (czy jakoś tak) znów ma pojawić sie nowa seria kart. Co do proca to macie racje ale zastanawiam się nad X2 4200, co do pamięci to patriot chodzi mi po głowie tylko że cena słona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...