Skocz do zawartości
Johny_85

Upgrade (939)

Rekomendowane odpowiedzi

O to mój konfig:

Płyta gł: Asus A8N32-SLI DELUXE

Procesor: Athlon 64 3000

Karta g: Sapphire X850XT

Pamiątki: 2x512 Hynix

Karta m: Audigy 2zs

Zasiłka: Topower 430 (:|)

Dysk: 3 dyski :D

Dvd działające ok;)

Chcę coś zmienić w moim konfigu ale mam tylko 1200zł na upgrade. Komputer jest przeznaczony do wszystkiego (excel, gierki, multimedia itp.)

Jedno jest pewne, płyta główna zostaje !!!

Doradźcie co moge wymienic aby usprawnic działanie mojej puszki metalowej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak:

Starego proca sprzedać (zmiana na X2 3800+), RAM to albo dołożyc kolejne 2x 512mb albo sprzedać ten i kupi.ć 2x 1Gb (jaki to nie do mnie pytanie :-)), a za pozostałe pieniądze to nie mam pomysłu (w sumie grafę i reszte masz ok). :-)

Niech inni doradzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Może tak:

Starego proca sprzedać (zmiana na X2 3800+), RAM to albo dołożyc kolejne 2x 512mb albo sprzedać ten i kupi.ć 2x 1Gb (jaki to nie do mnie pytanie :-)), a za pozostałe pieniądze to nie mam pomysłu (w sumie grafę i reszte masz ok). :-)

Niech inni doradzą.

Popieram. W szczególności proca. Ramki zamienić na 2x1GB (Później dołożysz kolejne :P)

Grafa jest ok, zasilacz też, czegoż chcieć więcej? ;) Chyba dysków ci nie brakuje no nie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, myślałem nad zmianą grafiki ale to nie ma sensu jak pod koniec roku (czy jakoś tak) znów ma pojawić sie nowa seria kart. Co do proca to macie racje ale zastanawiam się nad X2 4200, co do pamięci to patriot chodzi mi po głowie tylko że cena słona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi