Skocz do zawartości
dr_Misiek

Breloczek

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe to jednostronny brelok ale fajny :D

Zobaczcie mojego zucha, można by powiedziec że jest to:

DWUSTRONNA - DWURDZENIOWA - HYBRYDA

http://www.republika.pl/dr_misiek/breloczek_a.jpg

http://www.republika.pl/dr_misiek/breloczek_b.jpg

hahaha :lol2:

Prosze zauważyc, że procek AMD pochodzi z najlepszej serii tych procków został usmażony podczas dziewiczego odpalenia przez nakładke COPPERMINE, która najwyraźniej zachaczyła łapką o procka i nie pozwoliła przylgnąc radiatorowi do rdzenia :angry:

Celek bardzo długo służył wykręcony do wartości 950MHz, któregoś dnia komp poprostu nie wstał taki był jego koniec :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ma może ktoś arta jak zrobić breloczek z pamięci Ram bo aktualnie posiadam uszkodzone 256 MB elixira :)

A weź się stary uderz w czoło. Trzeba mieć autyzm wysokiego stopnia, żeby nie wpaść na pomysł, jak zrobić brelok z pamięci :mur: Zresztą twoje topici i posty na tym forum nie napawają pozytywną opinią o samym tobie :/

Kiedyś miałem breloka z chipsetu, ale nietrwałe toto, z procka zresztą też, bo korci aby rdzeń pokruszyć czy urwać :P Takie pytanie jeszcze - jak zespoliłeś te dwa procki? Klej, cyna, splątałeś nóżki, czy jak? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wizualnie i koncepcyjnie wygląda to interesująco. Pytanie jak jest z funkcjonalnością takiego rozwiązania. Nie uwierają Was te procki, pamięci czy inne karty graficzne? Tylko niech mi ktoś nie mówi że sobie zrobi brelok z płyty głównej :lol2: :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Janio a skąd wiesz, że nie mam zrobionego już breloka z pamięci ... ? Poprostu spytałem się bo może ma ktoś artykół z troche inną koncepcją na zrobienie czegoś takiego. O mnie sie nie martw na ten pomysł wpadłem już jak tylko zniszczyłem te pamięci pozatym jak masz co do mnie to jest chyba coś takiego jak PW prawda ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

ja mam p4 631 i korci mnie, zeby z niego zrobic brelok, nawet pinow bym nie musial usuwac icon_wink2.gif

Czemu nie odpisałeś na pw w sprawie tego proca?? ;)

Jak zrobić taki odwiert, wiertarką czy czym?? :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi