dr_Misiek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hehe to jednostronny brelok ale fajny :D Zobaczcie mojego zucha, można by powiedziec że jest to: DWUSTRONNA - DWURDZENIOWA - HYBRYDA http://www.republika.pl/dr_misiek/breloczek_a.jpg http://www.republika.pl/dr_misiek/breloczek_b.jpg hahaha :lol2: Prosze zauważyc, że procek AMD pochodzi z najlepszej serii tych procków został usmażony podczas dziewiczego odpalenia przez nakładke COPPERMINE, która najwyraźniej zachaczyła łapką o procka i nie pozwoliła przylgnąc radiatorowi do rdzenia :angry: Celek bardzo długo służył wykręcony do wartości 950MHz, któregoś dnia komp poprostu nie wstał taki był jego koniec :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udany odwiert ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Fajne :) Ja bym chciał takiego ale coś z IHSem i normalnej wielkości, a nie takie jak P3 :D Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 mam podobny tylko: AIUGA 0236GPCW Z ukruszonym rdzeniem, bez pinów - wisi na tablicy korkowej :D btw chciałbym cos a'la A64 z IHS'em :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Wypaśne :-D. Szkoda, że nie mam jakiegoś walniętego proca, wypróbowałbym taki brelok w praktyce. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) "Ale to już było..." Nawet gdzieś na forum. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja bym wolał breloczek zrobiony z czepka metalowego AMD64, bo taki zwykły procek w keiszeni moze sie rozwalić, przynajmniej ja bym rozwalił :] jak mi sie skończy gwarancja na procka, zdejme czepek i zrobie soie bryloczek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jutro jadę do kuzyna do firmy z poleasingowym sprzetem po jakiegos walnietego proca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 wirion wydaje sie ze latwo rozwalic proca, ale ja majac w kieszeni sporo kluczy + pendrive + Athlon XP nadkruszylem jedynie jadro - robiac to celowo. Nie jest tak latwo "uszkodzic" proca @ kieszen :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 no mi się udało w kieszeni rozwalić kosć biosu jako bryloczek narazie, a ukruszone jądro czy inny detal to mnei razi, czepeka64 ma oznaczenia wszytskie procka i jest hmm prawie niezniszczalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mam jakiegos pentiuma 166 celerona 766 i 800 i jeszcze jakieś gowienko. Zaraz będziemy robić odwierty :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 IHS z Athlona 64 jest wykonany z miedzi, po zeszlifowaniu ze srebrnego robi sie lustrzany zloty :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 sam nosze stareńką celine przy kluczach i jest to bardzo fajny patencik :D a co do krószenia to przy moich gigantycznych kluczach i toczeniach do domu po pijaku nic jeszcze mu się niestało! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak sie prezentuje mój kieszonkowy procesor :wink: : FRONT: ORAZ W WERSJI DRESIARSKIEJ (zgolone piny): Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Kabul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Chyba sobie zrobie taki brylok z PIV 1,5ghz, Tylko musze mu czapke nakleić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Czy ma może ktoś arta jak zrobić breloczek z pamięci Ram bo aktualnie posiadam uszkodzone 256 MB elixira :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Czy ma może ktoś arta jak zrobić breloczek z pamięci Ram bo aktualnie posiadam uszkodzone 256 MB elixira :) A weź się stary uderz w czoło. Trzeba mieć autyzm wysokiego stopnia, żeby nie wpaść na pomysł, jak zrobić brelok z pamięci :mur: Zresztą twoje topici i posty na tym forum nie napawają pozytywną opinią o samym tobie :/ Kiedyś miałem breloka z chipsetu, ale nietrwałe toto, z procka zresztą też, bo korci aby rdzeń pokruszyć czy urwać :P Takie pytanie jeszcze - jak zespoliłeś te dwa procki? Klej, cyna, splątałeś nóżki, czy jak? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Wizualnie i koncepcyjnie wygląda to interesująco. Pytanie jak jest z funkcjonalnością takiego rozwiązania. Nie uwierają Was te procki, pamięci czy inne karty graficzne? Tylko niech mi ktoś nie mówi że sobie zrobi brelok z płyty głównej :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 To nie byłby głupi pomysł, nawet dziury nie trzeba wiercić do wyboru do koloru xD :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja tam mam pentiuma 2 przy komórce, każdy kto to widzi pyta co to jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Janio a skąd wiesz, że nie mam zrobionego już breloka z pamięci ... ? Poprostu spytałem się bo może ma ktoś artykół z troche inną koncepcją na zrobienie czegoś takiego. O mnie sie nie martw na ten pomysł wpadłem już jak tylko zniszczyłem te pamięci pozatym jak masz co do mnie to jest chyba coś takiego jak PW prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja tam mam pentiuma 2 przy komórce, każdy kto to widzi pyta co to jest [;Slotowego? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Terminator :blurp: ... i tez ludziki wypytuja co to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Końcówka od kabla sieciowego BNC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Końcówka od kabla sieciowego BNC??Bystrzak z Ciebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Hehe a o to mój breloczek:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Końcówka od kabla sieciowego BNC??tam do sieciowego od razu.... po prostu wtyczka BNC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 a ja mam brelok z polowki pamieci Dimm ^_^ tylko niestety kosci juz po odpadaly wiec zostala sama plytka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ja mam p4 631 i korci mnie, zeby z niego zrobic brelok, nawet pinow bym nie musial usuwac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ja mam p4 631 i korci mnie, zeby z niego zrobic brelok, nawet pinow bym nie musial usuwac icon_wink2.gifCzemu nie odpisałeś na pw w sprawie tego proca?? ;) Jak zrobić taki odwiert, wiertarką czy czym?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...