Fidel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 fajne podejscie do tematu:] calkowicie sie z toba nie zgadzam, co z tego ze takie auto maja jakies gostki z twojego posta przeciez to nie znaczy ze ja musze taki byc!! A dobre w tym choc tragiczne jest to ze jest latwiejszy dostep do czesci:P A co do gazu to myslisz ze kazdy ma kase zeby utrzymac dwa auta, miejsce na nie itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 To podejscie zawdzieczam tylko i wylacznie kierowca e36 ktorych obserwuje na drogach. Ja nie mowie ze wszyscy sa tacy, bo jak wspomnialem mam w rodzinie takie auto od nowosci i wlasciciel jest calkiem ok :) Co do gazu, to moze sie troche zagapolowalem... ale poprosty wybucham smiechem jak widze dumnego wlasciciela jaguara, ktory na stacji podjezdza pod zbiornik z lpg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Jak widze wiekszosc z Was to nowi posiadacze BMW, ale czy nie razi was to ze dzisiaj e36 kojarzy sie z debilami mieszkajacymi u mamusi, ktorzy po pracy aby podniesc swoje moralne wsiadaja do swoich bmw? Czy nie widzicie tego ze wiekszosc z nich gdy wsiada za kierownice zamienia sie w Kubice i czuje sie jak krol na drodze majac az 90koni pod maska? Trabia, groza ludzia w Pandach (drozszych i nierzadko szybszych niz ich superautka) dudniac przy tym swoimi tubami na pol miasta? Taki wizerunek u mnie ma dzis BMW, bo od 2 lat dziewieciu z dziesieciu wlascicieli e36 pasuje do powyzszego tekstu. Bardzo lubie BMW, sam czesto mam przyjemnosc prowadzic 2,5l trojke, ale to co sie widzi na drogach to zenada. Podobna sytuacja miala miejsce z Calibra, Golfami itd. Druga kwestia, gaz w autach z 'wyzszej polki'. Jesli kogos nie stac na utrzymanie danego silnika, to niech sobie kupi z mniejszym! Chcesz zeby auto bylo oszczedne? Kup sobie matiza do miasta, a bardziej luksusowe auto niech Ci sluzy w trasach. Wiem, ze post ostry... ale do bolu prawdziwy. Fakt debili jest dużo w dresach głównie. Posiadaczy BMW nie można wrzucić w jedną szufladkę. I nie wmówisz mi, że Panda jest szybsza od e36 :wink: Droższe to to może jest ale za kilka lat Fiacik bęcie kosztował tyle ile jest wart czyli bardzo mało ;] a wtedy bardziej już się opłaci łyknąć używaną e36 sprzed kilku lat. Mało jakie BMW ma 90 koni pod maską http://www.bmwmpowerclub.com.pl/bmw/3/e36/d36/d36.htm nie mówiąc już o tym, że w prowadzeniu jest o niebo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Nie rozumiem podejścia niektórych - bo to co opisałeś z gazem KRIX jest dość często spotykaną opinią - czemu człowiek nie może mieć samochodu, który mu się podoba? Jeżeli ktoś bardzo chce mieć jakiś samochód, a nie zarabia kroci, to dlaczego ma jeździć małym ciach!em - tym czego nie lubi, bo w przeciwnym wypadku czyjeś uczucia zostały by urażone? Ja w moim BMW nie będę zakładał gazu, bo za mało jeżdżę, żeby się to opłacało, a szkoda mi też silnika, ale gdybym jeździł dużo, to bym założył - bo chcę jeździć samochodem który mi się podoba. Może jak będę miał koło 40-50 lat to praktyczność weźmie górę... Ale posiadanie dwóch samochodów - hmm... faktycznie rozwiązanie dla biedniejszych... Co do wizerunku BMW - nie jest najlepszy - ale co z tego? Jeżeli ktoś mnie ocenia negatywnie dlatego, że mam BMW (czy jakikolwiek inny samochód źle się z czymś kojarzący), to nie przedstawia sobą takiej wartości, żeby mnie jego opinia obchodziła... Inna sprawa, że stąd gdzie mieszkam mam wszędzie dobry dojazd komunikacją miejską - gdybym miał codziennie dojeżdżać samochodem, to... to też bym kupił BMW, tylko diesla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Ta po co disel lepiej kupić matiza ( napewno taniej bedzie ) :lol2: A co do matizów to zaliczają dachowania na rondach :lol: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Ta po co disel lepiej kupić matiza ( napewno taniej bedzie ) :lol2: A co do matizów to zaliczają dachowania na rondach :lol: :razz:Bo jak ktos wczesniej jechal BMW, i w miescie myka matizkiem to sie za szybo w zakrety wchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Jak widze wiekszosc z Was to nowi posiadacze BMW, ale czy nie razi was to ze dzisiaj e36 kojarzy sie z debilami mieszkajacymi u mamusi, ktorzy po pracy aby podniesc swoje moralne wsiadaja do swoich bmw? Czy nie widzicie tego ze wiekszosc z nich gdy wsiada za kierownice zamienia sie w Kubice i czuje sie jak krol na drodze majac az 90koni pod maska? Trabia, groza ludzia w Pandach (drozszych i nierzadko szybszych niz ich superautka) dudniac przy tym swoimi tubami na pol miasta?Większych herezji w życiu nie czytałem. Ostatnim modelem, który miał mniej niż 100KM było BMW 315 (e21), czyli było to bardzo dawno temu. Z nowszych to tylko 318TDS. Pandy szybszej od BMW nigdy nie widziałem, bo najmocniejsza ma zapewne 1.6 100KM, więc pierwszy lepszy model BMW wyprzedza ją bez zająknięcia. Do tego BMW znacznie lepiej się prowadzi, jest wygodniejsze, raczej droższe i nie skrzypi, nie zgrzyta po kilku latach użytkowania, jak wszystkie Fiaty. Taki wizerunek u mnie ma dzis BMW, bo od 2 lat dziewieciu z dziesieciu wlascicieli e36 pasuje do powyzszego tekstu. Bardzo lubie BMW, sam czesto mam przyjemnosc prowadzic 2,5l trojke, ale to co sie widzi na drogach to zenada. Podobna sytuacja miala miejsce z Calibra, Golfami itd.Tu jest odrobina prawdy. Szczególnie seria 3 (E30 i E36) wyrobiły sobie taką opinię. W większych modelach już jest lepiej. Na szczęście dla BMW zmienia się to na lepsze - coraz więcej normalnych ludzi stać na BMW i kupuję je, bo to w gruncie rzeczy dobre samochody. Druga kwestia, gaz w autach z 'wyzszej polki'. Jesli kogos nie stac na utrzymanie danego silnika, to niech sobie kupi z mniejszym! Chcesz zeby auto bylo oszczedne? Kup sobie matiza do miasta, a bardziej luksusowe auto niech Ci sluzy w trasach.A co to gaz? Wstyd? Auto ma jeździć i dawać przyjemność z jazdy, a nie trzepać kieszenie na każdym kroku. Poza tym skoro te małe silniki są niby takie oszczędne, to dlaczego połowa (jeśli nie większość) Tico, Matizów, Fiatów Uno, Pand itp. samochodów ma instalację gazową? Wiem, ze post ostry... ale do bolu prawdziwy.Czy ja wiem. Ostry to może i tak, ale do prawdziwości to mu dalej niż bliżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Kilka razy zaczynalem odpisywac na post K-R-I-X'a, ale sobie odpuszczam. Dla mnie wazne jest to, ze jezdze wygodnym i trwalym samochodem, a kosztuje mnie to niewiele. Takie 'ostre' posty mnie nie ruszają.. Czy ja wiem. Ostry to może i tak, ale do prawdziwości to mu dalej niż bliżej.Wyjąles mi to z ust ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Wiec mu lepiej nie odpisywac bo zbednych postow nabija. Jedni lubia Bmw inni cos innego i zawsze bada jakies sprzeczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Troszke zle mnie zrozumieliscie. Ja nie atakuje BMW, bo jak juz wspomnialem bardzo lubie ta marke, ale nowych wlascicieli ktorzy po przesiadce z jak to nazwal Varrol 'malego gowna' zmieniaja sie w drapieznikow szukajacych ofiar na drogach. W pierwszym poscie chcialem wyrazic swoj zal, bo denerwuje mnie to, ze nie moge patrzec na kolejn auto, ktore nie tak dawno mi sie bardzo podobalo. Wiem ze bronicie swojego, ale jestem zdania ze na wszystko trzeba patrzec z dystansem. Większych herezji w życiu nie czytałem. Ostatnim modelem, który miał mniej niż 100KM było BMW 315 (e21), czyli było to bardzo dawno temu. Z nowszych to tylko 318TDS. Wiec ostatnim jest 318TDS ;) Pandy szybszej od BMW nigdy nie widziałem, bo najmocniejsza ma zapewne 1.6 100KM, więc pierwszy lepszy model BMW wyprzedza ją bez zająknięcia. Do tego BMW znacznie lepiej się prowadzi, jest wygodniejsze, raczej droższe i nie skrzypi, nie zgrzyta po kilku latach użytkowania, jak wszystkie Fiaty. Zeby troszke wyoszczyc moj post dodalem ta Pande. Oczywiscie troche przegialem, ale Ty tez to teraz robisz. Biarac pod uwage ze najczesciej spotyka sie 316 i 318, ktore maja juz ok 10lat i czesto bywaja na gazie... smiem twierdzic ze z taka lekkoscia najslabszej Pandy nie objada ;) Zwracam uwage ze nie zaprzeczam ze nie objada... Trzeba miec na uwadze, ze z wiekiem mocy silnikowi nie przybywa. Tu jest odrobina prawdy. Szczególnie seria 3 (E30 i E36) wyrobiły sobie taką opinię. W większych modelach już jest lepiej. Na szczęście dla BMW zmienia się to na lepsze - coraz więcej normalnych ludzi stać na BMW i kupuję je, bo to w gruncie rzeczy dobre samochody. Tez polowicznie sie tutaj z Toba zgodzie. BMW to dobre samochody, ale tych normalnych ludzi jest niestety coraz mniej, a nie wiecej. A co to gaz? Wstyd? Auto ma jeździć i dawać przyjemność z jazdy, a nie trzepać kieszenie na każdym kroku. Poza tym skoro te małe silniki są niby takie oszczędne, to dlaczego połowa (jeśli nie większość) Tico, Matizów, Fiatów Uno, Pand itp. samochodów ma instalację gazową? Nie wiem, moze ja mam poprostu troche zjechana opinie w tym temacie. Ale jestem w stanie zrozumiec jesli z ekonomicznego samochodu robi sie bardziej ekonomiczny samochod, natomiast dziwi mnie robienie z czolgu zapalniczki. A co do matizów to zaliczają dachowania na rondach BMW na rondzie tez sie czesto w zime kreci, tylko w innej osi :) Kilka razy zaczynalem odpisywac na post K-R-I-X'a, ale sobie odpuszczam. Tez mialem trzy podejscia zaczym napisalem tamtego posta... Wiec mu lepiej nie odpisywac bo zbednych postow nabija. Jedni lubia Bmw inni cos innego i zawsze bada jakies sprzeczki. Nawet w najgorszym zwiazku, rozmowa na poziomie ma charakter leczniczy... Wiec czemu nie chcesz mnie wyleczyc? Pozdrawiam i przepraszam jak kogos urazilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 smiem twierdzic ze z taka lekkoscia najslabszej Pandy nie objadanie no tym mnie robawiles - najslabszej? najmocniejsza 1.3 jtd bedzie miala problem a co dopiero mowic 1.1 - 55KM vs. 1.6 100KM zglaszam jako LOL roku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 nie no tym mnie robawiles - najslabszej? najmocniejsza 1.3 jtd bedzie miala problem a co dopiero mowic 1.1 - 55KM vs. 1.6 100KM zglaszam jako LOL roku :lol: Ehhh... Czytaj do konca! Ba, nawet chociaz nastepne zdanie :) A jak bys znalazl odrobine wiecej czasu, to przeczytaj cytowany tekst. Ale co to tam, wytlumacze Ci. Objedzie kazde BMW, ale na pewno nie kazde bez 'zajakniecia'. Gdzie mozna zglosic nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem? PS. JTD nie jest najmocniejsza, ale to ostatnia rzecz jaka napisalem na temat Pandy, bo miala byc tylko przykladem, a znalazla sie w centrum zainteresowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Ehhh... Czytaj do konca! Ba, nawet chociaz nastepne zdanie :) A jak bys znalazl odrobine wiecej czasu, to przeczytaj cytowany tekst. Ale co to tam, wytlumacze Ci. Objedzie kazde BMW, ale na pewno nie kazde bez 'zajakniecia'. Gdzie mozna zglosic nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem? PS. JTD nie jest najmocniejsza, ale to ostatnia rzecz jaka napisalem na temat Pandy, bo miala byc tylko przykladem, a znalazla sie w centrum zainteresowania. Najczęściej? Hmm u mnie akurat jeżdżą te najlepsze z pod końca lat 90 :wink: Może ty mieszkasz na osiedlu jakichś dresów? Panda od 0-do 100 http://www.carpages.co.uk/guide/fiat/fiat-...dynamic-5dr.asp BMW 316i od 0-100 max 11s Panda leci 160 na godzinę! Strach się bać ;] Edytowane 12 Września 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Moze skończycie z tymi dresami bo mnie krew zalewa, cały czas tylko dresy i dresy. :mur: Niech sobie jeżdża nawet zdezelowaną bmw i napierdzielaja basem i szpanują. I jeszcze jedno nigdy nie jechałem żadnym modelem bmw i żałuje bardzo bo aż mnie korci wsiaść za sterami jakiegos tdi a w przyszłosći kupicc os z serii 7 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Najczęściej? Hmm u mnie akurat jeżdżą te najlepsze z pod końca lat 90 :wink: Może ty mieszkasz na osiedlu jakichś dresów? Panda od 0-do 100 http://www.carpages.co.uk/guide/fiat/fiat-...dynamic-5dr.asp BMW 316i od 0-100 max 11s Panda leci 160 na godzinę! Strach się bać ;] Sam juz nie wiem, kilka postow wczesniej dales mi tego linka http://www.bmwmpowerclub.com.pl/bmw/3/e36/d36/d36.htm Jak bym nie patrzyl to tam 316i najczesciej przy sprincie od 0-100 pojawia sie 12,7s. Wiec skad to Twoje max 11s? Panda - 13 sek (z Twojego linka) 316i - 12,7 (z Twojego linka) Widze ze jestem tu nie mile widziany, wiec uciekam. Pozdrawiam i zycze szerokich drog :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (..) I jeszcze jedno nigdy nie jechałem żadnym modelem bmw i żałuje bardzo bo aż mnie korci wsiaść za sterami jakiegos tdi a w przyszłosći kupicc os z serii 7 :razz: W BMW jest TD lub TDS. :] Seria 7? E32 czy E38? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 W BMW jest TD lub TDS. :]Yyy, a jak nazwać najnowsze diesle? Toć to ani td, ani tds ;] Ale fakt, TDI w BMW nie bylo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Yyy, a jak nazwać najnowsze diesle? Toć to ani td, ani tds ;] Ale fakt, TDI w BMW nie bylo :lol: Z pośpiechu napisałem to "i " :-| Z serii 7 to zdecydowanie E65/66 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Z serii 7 to zdecydowanie E65/66 :razz:Feee... Przeciez e38 to najpiekniejsze BMW jakie do tej pory powstalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Feee... O gustach to wiadomo co się robi :wink: Mi akuratnie się podoba ta seria i chciałbym mieć okazje przejechać się nim :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Feee... Przeciez e38 to najpiekniejsze BMW jakie do tej pory powstalo. Jak dla mnie http://video.google.pl/videoplay?docid=-10...6&q=bmw+850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-47...8&q=bmw+850 Ciekawe jakie jest wtedy spalanie chwilowe? :D Niezłe są te owady na szybie .... Gdzie są tak puste drogi? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-47...8&q=bmw+850 Ciekawe jakie jest wtedy spalanie chwilowe? :D Niezłe są te owady na szybie .... Gdzie są tak puste drogi? :blink: Żeby u nas tak puste drogi były... Spalanie ... w 5 litrowym silniku z 12 cylindrami ono zawsze jest duże - trudno mi powiedzieć, bo tyle nie jechałem, ale największe jest przy ruszaniu, albo przyśpieszaniu przy małych prędkościach, potem już się w miarę normuje. BTW spalania - wczoraj na trasie wyszło mi około 7l/100km przy wybitnie nie ekonomicznej jeździe - nigdy bym się nie spodziewał, że wydatki na paliwo po przesiadce z Una mi praktycznie nie wzrosną... Tylko na stacji benzynowej można osiwieć wlewając ponad 50 litrów paliwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Żeby u nas tak puste drogi były... Spalanie ... w 5 litrowym silniku z 12 cylindrami ono zawsze jest duże - trudno mi powiedzieć, bo tyle nie jechałem, ale największe jest przy ruszaniu, albo przyśpieszaniu przy małych prędkościach, potem już się w miarę normuje.He, na pewno się znormalizowała przy prędkości 300km/h. Ciekawe tylko na jakim poziomie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Proces produkcji E46 (od kawałka blachy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Dla mnie także E38 rządzi. Chociaż z drugiej strony można się już zastanowić nad tym: http://www.autowk.ru/upload/39291119516682.JPG (tutaj wygląda nieźle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Jak dla mnie http://video.google.pl/videoplay?docid=-10...6&q=bmw+850A tak, tez nie zaprzecze. Zreszta ja juz w duzym temacie zdjecia tego bmw dawalem. Dla singla tak, dla rodziny to juz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Czarna_wo%C5%82ga Koncówka arta...:) Już wiem co was tak ciągnie do tego pudła ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Dla mnie także E38 rządzi. Chociaż z drugiej strony można się już zastanowić nad tym: http://www.autowk.ru/upload/39291119516682.JPG (tutaj wygląda nieźle) Dla mnie najwazniejsze w bryce jest jak sie nia jezdzi i jak sie prowadzi i najlepsze bylo E30 bez wspomagania kierownicy, te wszystkie nowsze to wlasciwie salonki nie samochody a wyglad zewnetrzny to kwestia gustu i drugorzedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Jak dla mnie http://video.google.pl/videoplay?docid=-10...6&q=bmw+850 A jak dla mnie E26 (M1) - knight rider się chowa ;] I więcej: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Choć to w zasadzie lamborghini z plastikową budą zaprojektowaną przez giugiaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...