Marsz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam potrzebuje plyte pod venica 3000 i pci express mniej wiecej do 400 zl. Co byscie polecili w tej cenie? Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 dfi, a jak masz kase to lepsze dfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja bym brał epoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 epoxa to bardzo ciezko juz dostac, a dfi jeszcze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja bym brał to co mam - jeżeli nie lubisz zbędnych bajerów w przesadnej ilości to zaoszczedzisz kupę kasy - bierz Asrocka Dual-Sata2. Z PCIE nie będzie problemu, z AGP tez nie (są oba) a do tego kiedyś będziesz mógł procka na AM2 zamontować :P http://www.allegro.pl/item122691981_asrock..._box_nowe_.html A jezeli nie wierzysz to patrz na komentarze: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20312 Ja sam mam i polecam. I co ważne nawet do OC się nadaje (i to bardzo) :) EDIT: A te 200zł co ci w kieszeni zostanie mozesz dołożyć np. do ramów czy karty graficznej jeszcze lepszej. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No warto poszukas tego epoxa za ta cene.Tu pisza ze jest w malych ilosciach http://www.mcomp.com.pl/product_info.php?products_id=159251 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Czyli na 99% nie ma nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brooce Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja kupowałem w mcompie, i oni zawsze nie mieli dużo epoxów na stanie. Po prostu to sprzęt dla elity :lol: i nigdy nie idzie w tak wielkich ilościach, wiec raczej powinni posiadać jakąś wolną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Czyli na 99% nie ma nic :(Jak 4 mce temu brałem swojego Epoxa w Mcompie to też była mała ilość :wink: Warto wysłać maila z zapytaniem albo złapać kogoś na gg. Tylko w żadnym wypadku nie bierz oema Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja bym brał to co mam - jeżeli nie lubisz zbędnych bajerów w przesadnej ilości to zaoszczedzisz kupę kasy - bierz Asrocka Dual-Sata2. Z PCIE nie będzie problemu, z AGP tez nie (są oba) a do tego kiedyś będziesz mógł procka na AM2 zamontować :P A jezeli nie wierzysz to patrz na komentarze: Ja sam mam i polecam. I co ważne nawet do OC się nadaje (i to bardzo) :) Jestes zadowolony, bo trafiles na dobrego venice. Gdybys trafil na takiego jak moj to bys juz nie byl zadowolony. A z tym "bajerami w przesadnej ilosci" dales rade :lol: Nie do konca wiesz co piszesz. Chociazby takie "glupie" reset i Pswitch na plycie bardzo, ale to bardzo ulatwia zabawe z kompem. Nie wspomina juz o napieciach... Upgrade na AM2 to bezsens, bo lepiej kupic nowa plyte. Jakby co to sam sie niedawno zastanawialem nad asrockiem(ale wolalem dozbierac), a juz niebawem bede mial okazje pobawic sie asrockiem... EDIT: A te 200zł co ci w kieszeni zostanie mozesz dołożyć np. do ramów czy karty graficznej jeszcze lepszej. Oj nie nie nie. :mur: Takie pisanie jest dobre, ale nie jak w gre wchodzi kupno szkieletu kompa czyli plyty. Asrock jest dobry jak na swoja cene i nic pozatym. Jak ma kase to niech bierze cos porzadnego, a nie budzetowke. Sytuacja wyglada jasno: ma kase niech bierze DFI, nie ma niech bierze Asroczka Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 też mam tego asrocka dual vista.Dobra i tania ludzie sobie ją chwalą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Hmmm, Asrock 939Dual-VSTA nie jest zla, ale jakbym mial kase to bralbym DFI Lan Party UT nF4 Ultra-D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...