poca Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zdarzyła się przykra niespodzianka. W czasie przewozu komputera miałem wypadek samochodowy. Monitor przeleciał przez cały bagażnik. Bo pierwszy oględzinach okazało się, że mam przekłamanie w obrazie. Widać taki szlaczek przy ikonach MBM, Konnekta i eMule. Na ciemny tle niewidoczne, ale jak wrzucę białą tapetę... mało fajnie to wygląda. Da się to jakoś usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Siema ziomy! Jak sie sprzedaje towar? :lol: Jestem (nie)szczesliwym posiadaczem Szajsunga 710v. Przed momentem odpalilem go po przeprowadzce i taki sam zonk. :blink: Ja mam taki okragly cien o srednicy ~1cm w lewym gornym rogu matrycy. Przylaczam sie do pytania. Prosze o szybka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRay ARth Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Siema ziomy! Jak sie sprzedaje towar? :lol: Jestem (nie)szczesliwym posiadaczem Szajsunga 710v. Przed momentem odpalilem go po przeprowadzce i taki sam zonk. :blink: Ja mam taki okragly cien o srednicy ~1cm w lewym gornym rogu matrycy. Przylaczam sie do pytania. Prosze o szybka pomoc. Obawiam sie, ze odksztalcila sie warstwa polaryzujaca i stad te przeklamania. Bedziecie musieli chyba "polubic" swoja usterke. Hmmmm.....wspolczuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...