Skocz do zawartości
eRazel

Sklep Morele.net

Rekomendowane odpowiedzi

Ja u nich w grudniu kupowałem pamięć ram ta co w podpisie cena była najniższa na rynku polskim skusiłem się kasę przelałem. I wszystko doszło ok. Kurier przyjechał od mnie w sylwestra :) pamięci ok gwarancje dali podbitą czyli wszytko ok. No i pełen kontakt poprzez email odpowiadali na każde moje marudzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja korzystałem z niego może ze 2-3 razy, a kumpel praktycznie stale się tam zaopatruje. Żadnych problemów jak narazie. Jeśli coś jest na stanie to faktycznie nie było problemów z dostępnością. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, nie olewają ani maili, ani telefonów.

Serwis też bez zarzutów, a już parę razy kumpel z niego korzystał.

Obecną płytę i procka mam właśnie z Morele ;)

Podoba mi się tam bardzo dokładnie wypisywana karta gwarancyjna z podanym okresem gwarancji dla każdej części (niewiele sklepów takie daje, a ja po roku mogę przecież już nie pamiętać czy np. moja grafa miała rok czy 3 lata gwarancji).

Edytowane przez DeTe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem tam monitor LCD i aparat cyfrowy i mogę polecić ten sklep. Ceny mają przeważnie bardzo fajne. Nie wiem jedynie jak z czekaniem na przesyłkę, bo sprzęt odbierałem osobiście (mieszkam w Krakowie, gdzie mają swój NetPunkt).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak jesteś z krakowa to lepszego sklepu* nie ma, dziś właśnie byłem odebrać tam coś, jestem tam praktycznie stałym klientem :) wysyłkowo nigdy nie kupowałem, bo swoj netpunkt zawsze mieli kolo mnie i zawsze odbieralem osobicho (teraz otworzyli w nowym miejscu i w ogole mam 200 metrów do niego :D) polecam

* szkoda, że nie można kupować od razu, a trzeba zamawiać itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sklepik fajny tylko wkurza mnie ze koszty wysylki drogie i chyba nie wysylaja tego samego dnia... a przynajmniej jest cos takiego jak 'planowany termin wysylki' i wychodzi na to ze trzeba czekac... dlatego wole esc.pl / gral.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem parę razy w sklepie. Raz im sie pomyliła grafa ale wysłali mi na swój koszt i nie było problemów. Raz mi sie PENDRIVE skrzaczyl to wyslalem do nich na swoj koszt, odesłali do producenta i wysłali do mnie na ich koszt.

Firma solidna i godna polecenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam kupilem swoj monitorek i jak acera zamowilem w poniedzialek o 22 to przywieziono mi go w srode o 14... albo w czwartek no ale tak czy siak chyba szybko ;)

a towar nie jest wysylany z Krakowa, w Krakowie maja tylko biuro handlowe, wiekszosc rzeczy trzeba zamowic dzien wczesniej i na drugi dzien mozesz odebrac w owym biurze ;] na tej samej zasadzie dziala np. koyto.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uu, a czemu nie wziales WAS? niewiele drozszy jest... i kolorki niby kiepskie na tych acerach... i katy tez:)

wiem, dopiero jak mi przywiezli monitor to zauwazylem ze jest ta inna wersja ktora rozni sie katami widzenia i kontrastem... no ale coz dobre i to ;] a za ta sama cene praktycznie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi