eRazel Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 czy miał ktos styczność z tym sklepem? jesli tak to podajcie opinie o nim... ceny w nim są naprawde interesujace, ale mało słyszałem o tym sklepie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja u nich w grudniu kupowałem pamięć ram ta co w podpisie cena była najniższa na rynku polskim skusiłem się kasę przelałem. I wszystko doszło ok. Kurier przyjechał od mnie w sylwestra :) pamięci ok gwarancje dali podbitą czyli wszytko ok. No i pełen kontakt poprzez email odpowiadali na każde moje marudzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja korzystałem z niego może ze 2-3 razy, a kumpel praktycznie stale się tam zaopatruje. Żadnych problemów jak narazie. Jeśli coś jest na stanie to faktycznie nie było problemów z dostępnością. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, nie olewają ani maili, ani telefonów. Serwis też bez zarzutów, a już parę razy kumpel z niego korzystał. Obecną płytę i procka mam właśnie z Morele ;) Podoba mi się tam bardzo dokładnie wypisywana karta gwarancyjna z podanym okresem gwarancji dla każdej części (niewiele sklepów takie daje, a ja po roku mogę przecież już nie pamiętać czy np. moja grafa miała rok czy 3 lata gwarancji). Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dokładnie sklep godny polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saLv Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kupowałem tam monitor LCD i aparat cyfrowy i mogę polecić ten sklep. Ceny mają przeważnie bardzo fajne. Nie wiem jedynie jak z czekaniem na przesyłkę, bo sprzęt odbierałem osobiście (mieszkam w Krakowie, gdzie mają swój NetPunkt). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ale trzeba też pamiętać że wyłka jest też zależna od firmy która dana rzecz jest dostarczana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ceny rzeczywiscie calkiem ok, ale wysylka 20-30zl w przypadku niezbyt duzych zamowien to koszmar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jak jesteś z krakowa to lepszego sklepu* nie ma, dziś właśnie byłem odebrać tam coś, jestem tam praktycznie stałym klientem :) wysyłkowo nigdy nie kupowałem, bo swoj netpunkt zawsze mieli kolo mnie i zawsze odbieralem osobicho (teraz otworzyli w nowym miejscu i w ogole mam 200 metrów do niego :D) polecam * szkoda, że nie można kupować od razu, a trzeba zamawiać itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 sklepik fajny tylko wkurza mnie ze koszty wysylki drogie i chyba nie wysylaja tego samego dnia... a przynajmniej jest cos takiego jak 'planowany termin wysylki' i wychodzi na to ze trzeba czekac... dlatego wole esc.pl / gral.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kupowałem parę razy w sklepie. Raz im sie pomyliła grafa ale wysłali mi na swój koszt i nie było problemów. Raz mi sie PENDRIVE skrzaczyl to wyslalem do nich na swoj koszt, odesłali do producenta i wysłali do mnie na ich koszt. Firma solidna i godna polecenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Inaczej mówiąc możesz brać i nie pytać...:).../towar wysyłany z Krk długo nie będzie jechał ;p Przejrzałem dziś trochę ten sklep (też wcześniej nie miałem z nim styczności) i faktycznie sympatyczne ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ja tam kupilem swoj monitorek i jak acera zamowilem w poniedzialek o 22 to przywieziono mi go w srode o 14... albo w czwartek no ale tak czy siak chyba szybko ;) a towar nie jest wysylany z Krakowa, w Krakowie maja tylko biuro handlowe, wiekszosc rzeczy trzeba zamowic dzien wczesniej i na drugi dzien mozesz odebrac w owym biurze ;] na tej samej zasadzie dziala np. koyto.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a co masz za acera? ta panoramiczna tania 19-tke, cos tam was na koncu?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil-bart Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A ja mam złe wspomnienia z tym sklepem... kupiłem ram i grafe, wysłali bez gwarancji, i nie odpowiadali na e-maile.. :mur: :mur: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja kupiłem u nich laptopa z podpisu - wszystko szybko, bez zadnych zbednych pytan, paczka była na 2 dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ceny są niskie, ale droga wysyłka, także jeśli kupujemy wiecej rzeczy to sie opłaca, po jedną nie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a co masz za acera? ta panoramiczna tania 19-tke, cos tam was na koncu?:) tania bo tania ale dobra ;] zreszta jak widac w podpisie.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 uu, a czemu nie wziales WAS? niewiele drozszy jest... i kolorki niby kiepskie na tych acerach... i katy tez:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kupowalem u nich kilka razy, zawsze zero problemów. Towar zamawialem zawsze przez internet i na nastepny dzien byl do odebrania w nich w sklepie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 uu, a czemu nie wziales WAS? niewiele drozszy jest... i kolorki niby kiepskie na tych acerach... i katy tez:) wiem, dopiero jak mi przywiezli monitor to zauwazylem ze jest ta inna wersja ktora rozni sie katami widzenia i kontrastem... no ale coz dobre i to ;] a za ta sama cene praktycznie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Przez rok mieszkałem 100m od tego sklepu, sprzętu tam nie kupowałem, ale często cd-r i dvd-r :) Naprawdę mili kolesie tam siedzą i wydaje mi się że są godni zaufania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...