Shakell Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kupiłem niedawno stary używany komputer który ma mi służyć do programowania i instalek różnych systemów operacyjnych (linux, freebsd). Problemem jest brak dysku twardego. Ponieważ chciałbym kupić możliwie najtaniej chcę wydać na dysk ok 30-40 zł. Co o tym myślicie? Chciałbym mieć dysk w okolicy 10 gb. Czy to jest możliwe za tą cenę? Na co uważać przy zakupie używanego hdd? i jakie modele warto kupować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 10GB używane można mieć za 25zł. Poproś najlepiej o gwarancje rozruchową oraz o jakiś screan SMART. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja mam dysk 20gb samsunga. 100% sprawny moge ci opchnac za ta cene. Napisz mi na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Za 40zł można bez problemu kupić 10GB, mam samsunga który ma 5lat i żadnych problemów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Fisher ja bym sie pisał na twój dysk jakby co bo samsung i cena calkiem znosna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 nom kolego byłem pierwszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Cena wywolawcza 40zl!! Kto da wiecej :D Joke :P Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...