Carson Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 no byc moze :D ja bym powiedzial ze bardziej zrozumiale jest zostawianie z takiego "malego lenistwa" samochodu na biegu ostatnio uzywanym. a z reszta nie wazne.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 w sumie ja zawsze wrzucam 1 jak odstawiam samochod - taki odruch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) ta, jasne ^__^ pewnie ojciec nawalił się i rozjechał babke (celowo lub nie celowo) a że dziecku nic nie zrobią to wymyślił taką bajkę pewnie policja wbiła się od razu do samochodu i pozacierała wszelkie ślady i odciski palców na kluczyku po którym można by sprawdzić kto odpalał samochód :lol: wpadła mi jeszcze dokłądniejsza teoria do głowy :) ojciec się nawalił i chciał gdzieś jechać (może do sklepu po wóde żeby się dobić albo gdzieś), babka wyleciała na plac żeby ojca powstrzymać przed wyjazdem bo jest pijany a ten albo już ruszył i nie zdążył zahamować albo chciał okazać się twardszy od babki i nie ustąpił ;] samochód vs babka 1:0 Edytowane 18 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) co do jazdy bez sprzegla spoko sie da:P ojciec tak jechal jak mu linka jeszcze w kadettcie poszla. normalnie zapalil na jedynce potem 2 i 3 i dojachalismy do pierwszego lepszego mechanika zalozyl linke i ok:> co do techniki jazdy rozpedzajac sie zeby wrzucic nastepny bieg trzeba wrzucic luz odpuscic troche gaz(ile to zalezy od przelozenia ale obroty musza byc takie jak na biegu wyzej) i dwojka bez zgrzyta. zeby zredukowac dajemy przygazowke i tez wejdzie. ja nie mam wyczucia zeby tak jechac:D ale ojcicec umie jezdzic bez synchronizatorow:> Edytowane 18 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...