SpiderMAN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Posiadam taki Tuner od wczoraj. Chciałbym zapoznać się z opiniami użytkowników. Chodzi głównie o jakość obrazu na monitorze oraz możliwości zrzucania filmów z TV. Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Zrzucanie filmow z tunera w czasie rzeczywistym do divx potrzebuje najszybszego dostepnego procka by jakosc dorownywala przynajmniej tym z dvd rip. Ja na P4 1,6A zrzucam obraz w 640x480, bitrate 1000 w divx 502. Do zrzucania bardzo przydatne jest SSE2 ale SSE tez duuuzo pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Zrzucanie filmow z tunera w czasie rzeczywistym do divx potrzebuje najszybszego dostepnego procka by jakosc dorownywala przynajmniej tym z dvd rip. Ja na P4 1,6A zrzucam obraz w 640x480, bitrate 1000 w divx 502. Do zrzucania bardzo przydatne jest SSE2 ale SSE tez duuuzo pomoze. Ataki Celek 1.0A@1333 dał by radę w 1024*768 w MPEG 2 oczywiście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikt Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Jak sobie kupisz dvb-s (tuner cyfrowy) ;) do pc to ci nawet na 300Mhz zgra do mpg2 jakosci dvd :) polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Jak sobie kupisz dvb-s (tuner cyfrowy) ;) do pc to ci nawet na 300Mhz zgra do mpg2 jakosci dvd :) polecam!A na zwykłej kablówce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Co te wasze posty maja wspolnego z moim pytaniem? Prosilem o napisanie jaka macie jakosc obrazu TV na monitorze, a nie pytalem o Tunery cyfrowe. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 nie wiem czy jest tak tylko u mnie czy u innych tez ale obraz jest ciach!owy. kontury postaci w trakcie ruchu sie rozmywają i są cały czas przeswitujace pasy na kazdym programie oprócz video. nie wiem moze cos mi zakca ale ja tak mam :( napisz jak jest u ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...