DiMaQ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam. Zamierzam kupić taki komp: MOBO: GIGABYTE K8NE (lub Abit NV8 ) CPU: SEMPRON 2800+ s.754 GRAFA: GALAXY 7300GT ZALMAN EDITION 128 MB/DDR3 RAM: jakieś 2 x 512 NAPĘD : jakaś nagrywarka DVD DYSK : SEGATE 40 GB Duże OC wchodzi w grę :lol: Zasilacz ma kosztować w granicy 150 zł Pozdrawiam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) http://zenfist.pl/asr.php?k=&x=9&y...m=0&pto=150 Wybieraj! Ja bym nie kupił żadnego z tych... Dołóż 'stówke' to pogadamy... Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiMaQ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) A skąd ja mam ją <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ?? Co myślicie o tej propozycji ?? http://zenfist.pl/pID/266.htm Mam szanse kupić od Grzecha zasilacz Neotec 420W . Cena jak najbardziej korzystna. CZy to dobry wybór ?? Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez DiMaQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A ja bym kupił ten za 15zł ;) A tak na serio to Modecom MC-350W lub Chiftec 350W powinny bez problemu wystarczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jak duze oc wchodzi w gre to nie jakis tam ram tylko markowe pamieci, Patriot, Corsair, G.Skill wzglednie Geil i tym podobne, i na platformie 754 cudow sie nie spodziewaj, chieftec 350W spokojnie to pociagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiMaQ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A ten który podałem z Zenfista ?? http://zenfist.pl/pID/266.htm Ich expert mi o polecał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 To tam pracują eksperci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiMaQ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiem ;) Tak się poprostu nazywają :D Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez DiMaQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) To tam pracują eksperci? @benito tak na prawdę to zatrudniamy stado manatów, które układają odpowiedzi wrzucając kuleczki ze słowami z jednej siatki, do drugiej ;) @DiMaQ a nieco bardziej poważnie, jest to jeden z nielicznych tanich zasilaczy, które mają tyle W co w rzeczywistości Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Mam szanse kupić od Grzecha zasilacz Neotec 420W . Cena jak najbardziej korzystna. CZy to dobry wybór ??Nie żebym robił reklame, ale spójrz co u mnie ciągnie ten Neotec (właśnie na nim pracuje) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...