Ant3k Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Potrzebuje plyty na socket 754. Mam semprona 3000+ E6. Grafika musi byc na AGP, i plyta musi obslugiwac DDR. Od razu zaznaczam ze nie chce gigabyte, ale za to mam zaufanie do Asusa. Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Poszukaj epoxa, ablo dfi nf3 250gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ile masz na to kasy ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 do 180zl mysle, mowa o uzywanej. cena +- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22565 myśle ze w normalnym sklepie dostaniesz ją taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Szkoda, że nie chcesz nic od GA, bo będę na dniach sprzedawał Gigabyte K8Ns rev 1.0, płytka jest jedną z lepszych kontrukcji na ten socket. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Kup sobie Gigabyte k8ns rev 1.0/1.1 ma zminae napiecia do 1.7v i z fsb 335 nie powinna miec problemow chyba ze ci sie procek skonczy kupisz ja za okolo ~140zl z wysylka Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Gigabyte GA-K8NS 1.0/2.0 - to że akurat źle trafiłeś to nie znaczy że wszystkie Gigabyte są błe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 w zasadzie moge kupic jeszcze jedna, ale sprzedajacy musi zapewnic ze bedzie wszystko ok, a jak nie to odsylam. z jakimi pamieciami chodza u Was te Ga-K8NS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 w zasadzie moge kupic jeszcze jedna, ale sprzedajacy musi zapewnic ze bedzie wszystko ok, a jak nie to odsylam. z jakimi pamieciami chodza u Was te Ga-K8NS ? U mnie np. z GoodRam 512MB CL 2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 u mnie dzialala z twinmos twister, twinmos mtec, twinmos na winbondach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 giguś bardzo dobra konstrukcja ale najlepiej miec rev 1.0 lub 1.1 do tego nowki za 140zł ale rev 2.0 chociaz nie powinno byc tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 U mnie działa z 512MB Noname 400Mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 mimo wszystko - dziekuje gigabyta ;), zostaje przy asusie, ale zmieniam socket ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...