art13 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Przymierzam sie do jakiejs Ijamy lub Samsunga chyba ze mielibyscie jakies inne propozycje? Zalezy mi na opiniach Ludzi ktorzy maja i uzywaja takich -bede bardzo wdzieczny :D Kompa bede uzywal do gier i ogolnie pojetej zabawy, ogladalem bardzo fajne monitory Samsunga i Sony w Vobisie i wcale niedrogie. Bardzo zainteresowal mnie takze monitor-telewizor HDTV Samsunga W tej chwili mam zwykla 19 Ijamy CRT banka ale jestem z niej bardzo zadowolony. Przymierzam sie do wymiany grafiki z plyta i prockiem wiec na LCD niebede mial juz tyle funduszy, najbardziej zalezaloby mi na tym aby format matrycy byl 4:3, 5:4 tez niejest zly ale ciagle rozgladam sie za tym pierwszym. oto kilka moich typow: Monitor 20" TFT Samsung SyncMaster 205BW Monitor 20" TFT Samsung SyncMaster 204B Monitor 19" TFT Sony E96D Monitor 19" TFT Sony HS95PRB Monitor 19" TFT Eizo FlexScan M1900K --> fajny ale drogi troche dzieki za podpowiedzi Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez art13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodyzone_pl Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Generalnie ja kupilem sobie SM 205BW w media za 1099 i jestem bardzo zadowolony pomimo ze niektorzy narzekaja na matryce TN ale mi to kompletnie nie przeszkadza - obok mam CRT 19 - ale ten samsung jest naprawde super - uzywam go do pracy biurowej - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Generalnie ja kupilem sobie SM 205BW w media za 1099 i jestem bardzo zadowolony pomimo ze niektorzy narzekaja na matryce TN ale mi to kompletnie nie przeszkadza - obok mam CRT 19 - ale ten samsung jest naprawde super - uzywam go do pracy biurowej - czesior jakbys mogl kliknac kilka fotek monitora np: z pulpitem podzczas filmu i podczas gierki i zarzucic mi na emila ? mcieplik(at)gmail.com to bylbym bardzo dzwieczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Jak do gier bierz TN (bo z nazwy tematu wnioskuje że chodzi o rodzaj matrycy), jedyne co od siebie dodam to patrz na odwzorowanie kolorów ciemnych, jak jeszcze miałem Iiyama to, to był jedyny problem z nią ;) (oprocz psucia mi oczu), gdzies w moich postach sa linki do obrazkow z doom 3 gdzie 6 bit naprawde przeszkadzało. Edytowane 13 Marca 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...