topek@GC.pl Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, Na 2283950[/snapback] a jakbys w karte wsadził do dolnego slotu? To samo, przy okazji nie wiem czy dzialalaby z 2 slotu... w kazdym razie wg instrukcji 2 slot jest aktywny tylko przy SLI... Szkoda że nia dajesz zdjęc tego wszystkiego po złożeniu. Ja bym polecał pentagrama miedzianego lub coś jeszcze niższego czyli Evercool VC-RF Postaram sie wrzucic na czasie jakies foty tyle ze nie bardzo mam teraz dostep do aparatu... Co do Pentagrama, to niestety ale bankowo jest zbyt wysoki... bede musial zmierzyc czy Evercool sie zmiesci bo tez pewien nie jestem. Thx. Taki juz urok tego Epoxa ze bede musial sie pomeczyc... No i to nieszczesne gniazdo zasilacza 24pin w tak niewygodnym miejscu... ;) - okazalo sie, ze Evercool ma inny rozstaw otworow mocujacych wiec odpadl :) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez topek@GC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a jakbys w karte wsadził do dolnego slotu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solonyone Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Szkoda że nia dajesz zdjęc tego wszystkiego po złożeniu. Ja bym polecał pentagrama miedzianego lub coś jeszcze niższego czyli Evercool VC-RF - http://allegro.pl/item122856921__evercool_...c_rf_gw_fv.html Nie wiem jednak czy pasuja otworki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ten evercool jest podobny to stockowego coolera na dfi lan party pod am2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Z dobraniem czegoś w zastepstwo może być problem - bo radiator leży sobie rowniutko na wysokości pcie i karty które mają długie pcb zachodzą na niego w związku z czym zalmana można tam władować tylko pokrojonego - osobiście szukałem alternatywy ale nie znalazłem nic sensownego - ostatecznie okazało sie że to nawet nie ma sensu bo nie dość że epoxowy cooler dobrze chłodzi to i tak nie jest najgłośniejszym elementem mojego cfg :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topek@GC.pl Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wiec zdaje sie cala akcja skonczy sie tylko strata czasu ale i plusem w postaci wywalenia tasmy termoprzewodzacej i przesmarowania NB czyms bardziej sensownym ;) Dzieki wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solonyone Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wiec zdaje sie cala akcja skonczy sie tylko strata czasu ale i plusem w postaci wywalenia tasmy termoprzewodzacej i przesmarowania NB czyms bardziej sensownym ;) Dzieki wszystkim. Epoxiarze za szybko sie zniechęcacie. Wymiana chłodzenia nb dała u mnie największy spadek generowanego hałasu. Naprawde warto. Szkoda ze Jing Ting nie sa dostepne w polsce -----------> http://www.bigbruin.com/2006/jingting_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak mostek masz na wysokosci smigla z HISa to ja bym sie nie bawil ino ucial pare pinow, smiglo wciaga powietrze i przez to da Ci nawiew na Zalmana, a dzieki temu nawet na mniejszej powierzchni poradzi sobie spokojnie z mostkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solonyone Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak mostek masz na wysokosci smigla z HISa to ja bym sie nie bawil ino ucial pare pinow, smiglo wciaga powietrze i przez to da Ci nawiew na Zalmana, a dzieki temu nawet na mniejszej powierzchni poradzi sobie spokojnie z mostkiem.Szkoda by było gwarancji na tego pięknego His'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Szkoda by było gwarancji na tego pięknego His'aMi chodzilo o przyciecie Zalmana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) A ja mam takie małe pytanie, Dual w Epox tej serii działa zarówno w slotach 1 i 2 jak 3 i 4 bezproblemowo czy ma to jakies znaczenie? Edytowane 8 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Znacie pewnie mój problem z oc proca. Kostki 2x512 i oc automatycznie wieksze. (Oc proca oczywiscie). Próbowałem juz wszelkich sposobów jezeli chodizi o 1x1 gb i nic. Ostatnio jednak zauwazylem, iz jak wlaczam kompa to przy polu Memory Controller mam napisane NA :| co to moze byc ? Biosa sie nie da zaktualizowac bo mam najnowszego. Bawilem sie timingami i chyba wszystkimi opcjami w biosie. Any ideas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Przecież kontroler pamięci jest w procu ... wiec jak moze byc niekatywny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Mów do niego, a on i tak będzie cię męczył żeby dać post na forum. Już mu o tym mówiłem, ale nie to wina płyty, że się kręcić nie da, no to mu napisałem tego posta [; (mowa o Majkelu który ma bana [;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Wiem, na gg tez o tym wspominal hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...