morph231 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam potrzebuje ( o ile to mozliwe) dobrej zasilki (do 200zł, o ile to mozliwe) pod konfiga : P4 3.0@(mysle, ze 3,9 styknie) Abit IC7-g 4x 256mb ramu(twinmos, kingmax) GF 6800 GS tez po kreceniu, ale tu nie za wiele bo wiemy, ze one ledwo daja sie ruszyc ;) WD 160BG ATA. Dodam tylko, ze moj fortron FSP 350-60 THA-P chyba zaczyna wymiekac, bo jak chodze na 3,8 to jednego dnia wszystko smiga pieknie innego dnia piszcza mu cewki i zaczyna wariowac, restartowac sie itp... Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 również mam prescotta 3.0E, również Abita IC7 (tyle, że -Max3); również GF 6800GS; również giga ramu i również zastanawiam się nad zasiłką; cena do 300zł, nie zależy mi tyle na mocy co na stablinośći... myślę nad Enermaxem Liberty 400W <---- dobry wybór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 myślę nad Enermaxem Liberty 400W <---- dobry wybór? Najlepszy wybór! Właśnie taki sam zasilacz do mnie zawita za 2~3 dni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja ostatnio zaczalem powaznie rozwazac taka zabawke: http://www.salamat.pl/index.php?produkt=72...zyk=&wysw=2 tylko mam pewne watpliwosci co do firmy ktora to sprzedaje (znaczy w Polsce do Fortona nic nie mam ;) ) i nie wiem jak to bedzie wygladac z halasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...