ghostek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Został zamordowany Golden Ozzy. Cała sprawa jest opisana na forum dogmani, w tym wątku. Jeżeli komuś nie chce się czytać całości to tuaj znajdziecie wszystko w pigułce. Naraize ludzie próbują nagłosnić tą sprawę wszędzie gdzie się da. Jeżeli możecie to próbujcie nagłośnić sprawę w własnym zakresie. Sam posiadam psa i nie rozumiem jak można zabrać psa by go potem zakatować. Jawne sku#@!two. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja bym proponowal podac namiary na ta s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Popieram powyższy post... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja też poopieram ale dodam jeszcze takie słowo na K :angry: jak tak w ogóle można... poczytałem początek tego tematu a potem środek i sie wzruszyłem :cry: tak sie troszczyła o teog pieska a ta k**** go uśpiła i (chyba-nie wiem nie doczytałem końcówki) sie znęcała :mur: :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jakby go uśpiła to można by się pocieszać tym że nie cierpiał. Problem w tym że sekcja wykazała że pies został zatłuczony tępym narzędziem, najprawdopodobniej była to łopata. Po tym pies jeszcze żył ale zmarł spowodu ran odniesionych po uderzeniach. Całkiem możliwe że ta s..ka zakopała go żywcem bo nie wiedziała że jeszcze żył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Na policje i tyle. Nerwy zachowajcie na koniec postepowania, jesli orzeka "niska szkodliwosc" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) No k***a i to jest sku******* nie do opisania :evil: Może jakby ktos jej przyp****** tepym narzędziem w czape to by coś dotarło :| Ta dziewczyna to jakis potwór ... co będzie jak sie doczeka "własnego" potomstwa? Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja nierozumiem ludzi jak można się tak znęcać nad zwierzęciem.Najpierw go brac do domu i opikowac się nim a jak jakieś problemy wynikły to najlepiej się pozbyć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 W glowie sie nie miesci jak mozna byc taka wyrodna s...... To paranoja jakas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Kurna jak tak można... Na policje z tym nich ją zamkną... Takie debilstwo się powinno tępić. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Na jaka policje ? Co oni zrobia ? Po prostu zatruc jej zycie (sa miliony sposobow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 W normalnym kraju dostałaby wyrok .. ale w polsce morderców i gwałcicieli wypuszcza sie po 2 latach więc nie liczyłbym na to że organy ścigania/sąd potraktują sprawe z należytą powagą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Oj zdziwilbys sie, nie raz juz byly opisywane przypadki, ze dostawali wyrok (w zawieszeniu - ale zawsze masz nasrane w papierach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Powinni jej zrobić to samo co ona zrobiła :twisted2: :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 OMG !!! :blink: To trzeba mieć nasrane we łbie żeby tak postępować ze zwierzyną oO. Proponuje zrobic z nią to samo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 OMFG doła złapałem po przeczytaniu tego tekstu. Trudno uwierzyć, że jakas dziewczyna moze byc taka okrutna. Biedy niewinny psiak. Imho jezeli zostanei udowodnione ze to ona sie dopuściła tego czynu, pojdzie siedziec. Samo zneęcanie sie nad zwierzętami jest karalne, a co dopiero coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Eh nawet tego nie skomentuje. Głupia ... Powinna posiedzieć za to.A jak Policja nasza wspaniała to oleje (zapewne tak będzie) to jak Kaeres napisał zatruć jej życie. Ja pewnie bym nie wytrzymał i poprosił dziewczynę by dała jej porządnie w pysk. Już by ona dopięła swego. Na takie bestialstwo można tylko tak reagować :| Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No cóż co tu można dodać... Może lepiej nic nie mówić... Jakiś czas w miłym więziennym towarzystwie może by ją czegoś nauczył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jest podany numer konta na ktory mozna cos przelac kasy na sad itp. Ogolem ku.wa wziela psa i go ZATLUKLA, po co w ogole go brala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mam prośbę. Nie używajcie wulgaryzmów bo wiadomo co się stało :/ (one nic nie zmienią) i wyedytujcie te które już są. Miałem kilka zwierzaków w domu i nie wyobrażam sobie tego co ona zrobiła, mogła go chociaż oddać lub wykazać "akt łaski" poprzez uśpienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 dane tej typki powinno zostac ujawnione i podane do ogolnej informacji ehh ja mam kota dac nowemu wlascicielowi 20 wrzesnia bo nie mogie go u siebei trzymac ( wzialem go z ulicy ), po tym temacie az sie boje go oddawac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Sadyzm w grach mnie nie rusza, jak kogos bija 'w realu' tez niezbyt, ale to mna wstrzasnelo Wziela tego psa tylko po to by go zabic ?! Jak tak mozna? Ten pies zyl, chcial zyc, byl taki slodki, a baba go lopata, OMG Mialbym wyrzuty sumienia po takim czyms, straszne W ogole bym sie czegos takiego nie dopuscil Nie znam dziewczyny ktora mogla by jakies zwierze lub kogos zabic Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Właśnie... a teraz sie nasuwa pytanie... Czy to na pewno ta Aga zrobiła? Hmm... nie znam żadnej dziewczyny, która by potrafiła się obsługiwać łopatą w taki sposób jeszcze mordując psa... noo... chyba że ma schiza... Ale dobra, zostane przy tym że to ta pipa go zabiła. Takiej pani można by poprzetrącać nóżki, rączki, główkę saperką, ciekawe jak długo by się męczyła? A i koniecznie do plastykowego worka na żywca do ziemi! :/ bydle nie człowiek. Czemu nie ma czegoś w rodzaju Judge Dreed? Już by było po kłopocie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Straszne... taki ladny piesek. Jak ona mogla mu to zrobic? Do tego on jeszcze zyl, jakbym dorwal te babe to nie wiem co bym jej zrobil, co za psycholka! I te zdjecia :/ pies zostal po prostu ZMASAKROWANY! Ludzie znaja jej imie i naziwsko. Ta dziewczyna juz nie bedzie miala zycia w Lublinie, a nawet w calej polsce. :/ Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Napisze szczerze czytajac to z kazdym slowem i zdaniem bladlem coraz bardziej. Sadze ze nie ma kary jakiej moznaby poddac morderczynie. Mam nadzieje ze ludzie z tamtego forum doprowadza sprawe do konca. Biedna psina. Sadze ze media bylyby zainteresowane ta sprawa i nie mam tu na mysli tego dziennika na "F", tylko raczej np TVN. Ehhhhhhhhhhhhh nawet nie wiem co moge dalej pisac to mi sie w glowie nie miesci. sam mam psice i naprawde mnie zabolalo to co przeczytalem....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ogladal ktos "Johnny Got His Gun" ? To tak bym ja urzadzil i zakopal. Jawne Sk....o. Szlag mnie trafil, spieprzylem sobie caly dzien :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Ostatnio w TV gadali o tym jak ludzie pozbywaja sie swoich psow w wakacje, jada sobie np. nad morze nie maja co zrobic z pupilem to wywalaja go z jadacego samochodu do lasu. Nawet nie moglem sobie wyobrazic, jak mozna tak robic. Ale po tym co przeczytalem na tamtej stronie to juz w ogole mnie zatkalo i brak mi slow aby to skomentowac :/ Ale cisnienie ostro mi skoczylo do gory... Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 co to ma kur** być? do paki z takimi co biją zwierzęta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 po co ona brala tego psa? jak jej brakuje wrazen to niech sie sama pooklada lopata moze ja to zadowoli, skad sie tacy ludzie biora? ten pies nie mogl zrobic NIC aby sobie na to zasluzyc z jej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Jestem wstrząśnięty, strasznie żal mi się zrobiło tej psiny :cry: . Niby już znalazł swój dom, a spotkała go śmierć w potwornych męczarniach. Współczuję dzieciom tej dziewczyny jeśli w ogóle będzie miała, ciekawe czy w taki sam sposób je potraktuje gdy jej się znudzą. Niestety są tacy, których taka tragedia w ogóle nie rusza. Oto wypowiedź z mojego forum, na którym założyłem identyczny topic jak jest na PPC: G. mnie obchodzi jakiś zapchlony pies. Jest tyle miejsc gdzie cierpią ludzkie dzieci, że mi się ulewa jak ktoś się nad psem rozczula. Poza tym, gdy mówi się o psie, to się mówi "zabić psa" . Morduje się osobę. Pisać, że "zamordowano" jakiegoś kundla to manipulacja. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...