Skocz do zawartości
ghostek

Prośba O Nagłośnienie Sprawy

Rekomendowane odpowiedzi

Został zamordowany Golden Ozzy. Cała sprawa jest opisana na forum dogmani, w tym wątku. Jeżeli komuś nie chce się czytać całości to tuaj znajdziecie wszystko w pigułce. Naraize ludzie próbują nagłosnić tą sprawę wszędzie gdzie się da. Jeżeli możecie to próbujcie nagłośnić sprawę w własnym zakresie. Sam posiadam psa i nie rozumiem jak można zabrać psa by go potem zakatować. Jawne sku#@!two.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też poopieram ale dodam jeszcze takie słowo na K :angry: jak tak w ogóle można... poczytałem początek tego tematu a potem środek i sie wzruszyłem :cry: tak sie troszczyła o teog pieska a ta k**** go uśpiła i (chyba-nie wiem nie doczytałem końcówki) sie znęcała :mur: :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby go uśpiła to można by się pocieszać tym że nie cierpiał. Problem w tym że sekcja wykazała że pies został zatłuczony tępym narzędziem, najprawdopodobniej była to łopata. Po tym pies jeszcze żył ale zmarł spowodu ran odniesionych po uderzeniach. Całkiem możliwe że ta s..ka zakopała go żywcem bo nie wiedziała że jeszcze żył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No k***a i to jest sku******* nie do opisania :evil:

Może jakby ktos jej przyp****** tepym narzędziem w czape to by coś dotarło :|

Ta dziewczyna to jakis potwór ... co będzie jak sie doczeka "własnego" potomstwa?

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMFG doła złapałem po przeczytaniu tego tekstu.

Trudno uwierzyć, że jakas dziewczyna moze byc taka okrutna.

Biedy niewinny psiak.

Imho jezeli zostanei udowodnione ze to ona sie dopuściła tego czynu, pojdzie siedziec. Samo zneęcanie sie nad zwierzętami jest karalne, a co dopiero coś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh nawet tego nie skomentuje. Głupia ... Powinna posiedzieć za to.A jak Policja nasza wspaniała to oleje (zapewne tak będzie) to jak Kaeres napisał zatruć jej życie. Ja pewnie bym nie wytrzymał i poprosił dziewczynę by dała jej porządnie w pysk. Już by ona dopięła swego. Na takie bestialstwo można tylko tak reagować :|

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prośbę. Nie używajcie wulgaryzmów bo wiadomo co się stało :/ (one nic nie zmienią) i wyedytujcie te które już są. Miałem kilka zwierzaków w domu i nie wyobrażam sobie tego co ona zrobiła, mogła go chociaż oddać lub wykazać "akt łaski" poprzez uśpienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dane tej typki powinno zostac ujawnione i podane do ogolnej informacji

ehh ja mam kota dac nowemu wlascicielowi 20 wrzesnia bo nie mogie go u siebei trzymac ( wzialem go z ulicy ), po tym temacie az sie boje go oddawac :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sadyzm w grach mnie nie rusza, jak kogos bija 'w realu' tez niezbyt, ale to mna wstrzasnelo

Wziela tego psa tylko po to by go zabic ?!

Jak tak mozna? Ten pies zyl, chcial zyc, byl taki slodki, a baba go lopata, OMG

Mialbym wyrzuty sumienia po takim czyms, straszne

W ogole bym sie czegos takiego nie dopuscil

Nie znam dziewczyny ktora mogla by jakies zwierze lub kogos zabic

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie... a teraz sie nasuwa pytanie... Czy to na pewno ta Aga zrobiła? Hmm... nie znam żadnej dziewczyny, która by potrafiła się obsługiwać łopatą w taki sposób jeszcze mordując psa... noo... chyba że ma schiza... Ale dobra, zostane przy tym że to ta pipa go zabiła. Takiej pani można by poprzetrącać nóżki, rączki, główkę saperką, ciekawe jak długo by się męczyła? A i koniecznie do plastykowego worka na żywca do ziemi! :/ bydle nie człowiek.

Czemu nie ma czegoś w rodzaju Judge Dreed? Już by było po kłopocie [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszne... taki ladny piesek. Jak ona mogla mu to zrobic? Do tego on jeszcze zyl, jakbym dorwal te babe to nie wiem co bym jej zrobil, co za psycholka!

I te zdjecia :/ pies zostal po prostu ZMASAKROWANY!

Ludzie znaja jej imie i naziwsko. Ta dziewczyna juz nie bedzie miala zycia w Lublinie, a nawet w calej polsce. :/

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisze szczerze czytajac to z kazdym slowem i zdaniem bladlem coraz bardziej. Sadze ze nie ma kary jakiej moznaby poddac morderczynie. Mam nadzieje ze ludzie z tamtego forum doprowadza sprawe do konca. Biedna psina.

Sadze ze media bylyby zainteresowane ta sprawa i nie mam tu na mysli tego dziennika na "F", tylko raczej np TVN.

Ehhhhhhhhhhhhh nawet nie wiem co moge dalej pisac to mi sie w glowie nie miesci. sam mam psice i naprawde mnie zabolalo to co przeczytalem.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio w TV gadali o tym jak ludzie pozbywaja sie swoich psow w wakacje, jada sobie np. nad morze nie maja co zrobic z pupilem to wywalaja go z jadacego samochodu do lasu.

Nawet nie moglem sobie wyobrazic, jak mozna tak robic.

Ale po tym co przeczytalem na tamtej stronie to juz w ogole mnie zatkalo i brak mi slow aby to skomentowac :/

Ale cisnienie ostro mi skoczylo do gory...

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem wstrząśnięty, strasznie żal mi się zrobiło tej psiny :cry: . Niby już znalazł swój dom, a spotkała go śmierć w potwornych męczarniach. Współczuję dzieciom tej dziewczyny jeśli w ogóle będzie miała, ciekawe czy w taki sam sposób je potraktuje gdy jej się znudzą.

Niestety są tacy, których taka tragedia w ogóle nie rusza.

Oto wypowiedź z mojego forum, na którym założyłem identyczny topic jak jest na PPC:

G. mnie obchodzi jakiś zapchlony pies.

Jest tyle miejsc gdzie cierpią ludzkie dzieci, że mi się ulewa jak ktoś się nad psem rozczula.

Poza tym, gdy mówi się o psie, to się mówi "zabić psa" . Morduje się osobę. Pisać, że "zamordowano" jakiegoś kundla to manipulacja.

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi