.:Kuba:. Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Spodobała mi się ta obudowa, ale niewiem jak się nazywa: może ktoś z was będzie to wiedział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Spodobała mi się ta obudowa, ale niewiem jak się nazywa: może ktoś z was będzie to wiedział? Pewnie jakaś markowana przez Optimusa - nie do dostania w normalnym sklepie IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solonyone Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Pewnie jakaś markowana przez Optimusa - nie do dostania w normalnym sklepie IMOMasz Centuriona a ty sie na Chłoptimusa gzejesz?? Napisz do nich może ci powiedzą!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Masz Centuriona a ty sie na Chłoptimusa gzejesz?? Napisz do nich może ci powiedzą!!Ej dude o co Ci chodzi bo chyba nie zakapowałem. Co to znaczy "gzejesz" bo sjp.pwn.pl takiego słowa nie ma. Co to jest Chłoptimus bo tez nie za bardzo kapuje? I w ogóle skąd Ty się tu wziąłeś bo też jakoś sensu Twojego posta nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...