radiergummi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Słabo szukałeś. Jeden koleś zrobił mirror strony abita. Dostępne jest wszystko: sterowniki, bios, instrukcje. Przegląda się to jak ftp. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AoT_Hunter_PL Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Skoro kolega powyżej taki obeznany to czemu jeszcze nie zapodał tego linka do FTP ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Mam taki problem z moim KN9, stopiło mi się wejście na wtyczkę od sekcji zasilania ( 4 pinowe ) wraz ze samą wtyczką, jak mam się z tym uporać? Znaleźć na szrocie jakieś stare mobo i z niej wziąć wejście i wlutować? To samo z wtyczką od zasilacza czy po prostu znajdę taką przejściówkę? tutaj zdjęcia : http://imgur.com/a/Ew9Db Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Nieźle, możesz wlutować w mobo przewody i połączyć listwą zaciskową z przewodami z zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Czy w/w abit bootuje z pendrive? Bo mi się jakoś nie udaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...