janus Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Chce sobie zmodernizowac kompa i chce wymienic plyte procka i ram. Proca juz mam na oku kumpel mi sprzeda P4 1.6A i jego zamierzam podkręcić wiadomo jak sie kręci ten proc :-). Jednak nie wiem dokładnie jaką plytke kupic mam jedna na oku oryginalną intela jednak starsze modele były do bani jeżeli chodzi o kręcenie czy moze wie ktoś coś o tej plycie "Intel Desktop Silver Reef D845PESV" jest to nowa plytka i w mniare tania (jak na intel'a) obsluguje nawet Hyper-Threading wiec mogę ją mieć jakiś dłuższy czas jesli ktoś wie jak jest u niej z podkręcaniem to będę wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Może to coś trochępomoże: http://www.xbitlabs.com/mainboards/i845pe-...dup/index2.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ee na mobo intela nie podkrecisz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Soltek 85ERV2 - 319 netto hurt Na starszym 85ERV wstaje na 3,2 a max stable z 2,0 to 3,0 na AC Coolermaster 2800 obr. za 60zł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...