$l@ven Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam! Mam dziwny, denerwujacy z lekka problem. Mianowicie powiedzmy wszedlem na strone www, po 15minutach rowniez na nia wchodze i mam stara zawartosc strony (musze kliknac odswiez, dopiero sie odswieza). Nie wiem czy to wina Opery, cfos'a, czy czego? Spotkal sie ktos juz z tym? EDIT: Zaznaczam, ze dzieje sie to tylko na niektorych stronach :/ Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Też miałem taki problem na firefoxie. Wyczyść cookies i pamięć podręczną z przeglądarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja też tak mam w Operze (ale nie wiem czy to jej wina), bardzo często zdarza się to na stronach Allegro (lub innych które często zmieniają treść). Przy linku mam np. napisane że aukcja kończy się za kilka minut, wchodzę, a tam ekran sprzed kilku godzin i z niższą ceną ;) jak odświeże ręcznie to jest już OK. Myślę, że często odwiedzane strony zapisują się gdzieś i komputer myśli że nie zmieniają one zawartości i podstawia starą... Swoją drogą czasami mnie to denerwuje. Nie wie ktoś czego to dokładnie zasługa? Jak to zmienić? No bo nie sądzę żeby wyczyszczenie cookies coś dało, bo przecież nie będę ich ciągle czyścił, a jednorazowe na pewno nie pomoże bo ten problem miałem na kilku kompach i po kilku formatach... Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Macie rozwiązanie. Narzędzia+Preferencje+Zaawansowane+Historia. Tam sobie ustawcie w sprawdzaniu aktualizacji danych na serwerze. To wszycho. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Macie rozwiązanie. Narzędzia+Preferencje+Zaawansowane+Historia. Tam sobie ustawcie w sprawdzaniu aktualizacji danych na serwerze. To wszycho. Wielkie dzieki, zaraz sprawdze czy pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Albo prawy klik na stronie > Odświeżaj co... > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...