Skocz do zawartości
$l@ven

Opera + Neostrada/cfos = Odswiezanie Stron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam dziwny, denerwujacy z lekka problem.

Mianowicie powiedzmy wszedlem na strone www, po 15minutach rowniez na nia wchodze i mam stara zawartosc strony (musze kliknac odswiez, dopiero sie odswieza).

Nie wiem czy to wina Opery, cfos'a, czy czego?

Spotkal sie ktos juz z tym?

EDIT:

Zaznaczam, ze dzieje sie to tylko na niektorych stronach :/

Edytowane przez $l@ven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też tak mam w Operze (ale nie wiem czy to jej wina), bardzo często zdarza się to na stronach Allegro (lub innych które często zmieniają treść). Przy linku mam np. napisane że aukcja kończy się za kilka minut, wchodzę, a tam ekran sprzed kilku godzin i z niższą ceną ;) jak odświeże ręcznie to jest już OK. Myślę, że często odwiedzane strony zapisują się gdzieś i komputer myśli że nie zmieniają one zawartości i podstawia starą... Swoją drogą czasami mnie to denerwuje. Nie wie ktoś czego to dokładnie zasługa? Jak to zmienić? No bo nie sądzę żeby wyczyszczenie cookies coś dało, bo przecież nie będę ich ciągle czyścił, a jednorazowe na pewno nie pomoże bo ten problem miałem na kilku kompach i po kilku formatach... Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi