mccarthy Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jakiś czas temu kupiłem myszkę Logitechn v200 do notebooka. Początkowa sprawowała się normalne (może teraz z perspektywy czasu tak mi się wydaje). Potem zaczęła wariować. Polega to na tym że w pewnym momencie bez powodu zaczyna klikać lewym przyciskiem. Uciążliwe jest to strasznie. Dzieje się tak kilka razy dziennie. Klikanie ustaje po wyjęciu odbiornika z portu USB. Nie trzymam żadnych telefonów w odległości kilku metrów. Z góry dziękuję za radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 mi się tak działo jak miałem wirusa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mccarthy Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 mi się tak działo jak miałem wirusa :D Wirus jest mało przwdopodobne. Laptopa nie mam podłączonego do neta, antywirus dość nowy (czerwiec). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Może z kabelkiem lub samą myszką coś nie tak. Sprawdź inną myszkę w laptopie lub tą myszkę w innym kompie. Możesz sie np. z kumplen/bratem/babcią zamienić na dzien lub dwa, aby ustalić co jest winne - komp czy mysz. Obstawiam "wyszarpnięty" z myszki kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Obstawiam "wyszarpnięty" z myszki kabel. :lol2: Tytuł tego tematu to: Wariująca Bezprzewodowa Optyczna Myszka Logitech:grin: Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez binio21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...