mikiokay Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam, mam problem. Otóż wypozyczylem film dvd z wypozyczalni i nie moge go ogladnac na kompie w all playerze. Na plycie sa 2 katalogi: Audio_ts i Video_ts. Ten pierwszy jest pusty a w drugim sa rozne pliki ktore jak probuje wlaczyc przez allplayera to wyskakuje mi blad, ze brak jakiegos kodeka albo zbior uszkodzony. Winamp tych plikow w ogole nie widzi. Prosze o szybka pomoc. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zainstaluj jakis odtwarzacz DVD: WinDVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam, mam problem. Otóż wypozyczylem film dvd z wypozyczalni i nie moge go ogladnac na kompie w all playerze. Na plycie sa 2 katalogi: Audio_ts i Video_ts. Ten pierwszy jest pusty a w drugim sa rozne pliki ktore jak probuje wlaczyc przez allplayera to wyskakuje mi blad, ze brak jakiegos kodeka albo zbior uszkodzony. Winamp tych plikow w ogole nie widzi. Prosze o szybka pomoc. Z gory dzieki. Zainstaluj sobie Video Lan Chat... (vlc) i tam masz taką opcję "Open Disc" ,wpisujesz literę napędu DVD i już. Program sam odpali bo ma już w sobie odpowiednie kodeki. Możesz też załatwić sobie WinDVD albo Media Player Classic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 avs tez jest niezly link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiokay Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) No, ok dzieki :] narazie wyglada na to ze wszystko dziala. Pozdro Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez mikiokay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...