Lysyn Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Padla mi karta X1900XTX. Naprawa 900 zl ( padl GPU + 3 pamieci + regeneracja laminatu ). Co robic? Naprawiac? I potem sprzedac? Ale za ile - 1000 zl mowia znajomi ze max wezme za karte bez gwarancji. Sprzedac jako uszkosdzona na Allegro za ? 399 ? Zostawic sobie? A jak zaraz padnie? to juz wtedy nie 2000 ale 2900 w plecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) nie masz gwarancji ? to nie dobrze...napewno nie opłaca się naprawiać jeśli wogóle się da.za dużo kasy stracisz i czasu. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Naprawic sie da. Własnie dziaisj dostalem diagnoze i wyliczenie ceny naprawy w firmie MTEC. Gwarancji mi nie uznali ze wzgledu na uszkodzenie mechaniczne ( podobno zarysowany laminat ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 w jakim miejscu jest to uszkodzenie? bo jeśli zmieniałeś chłodzenie i od tej strony (chłodzenia) wykryli wade to mają prawo sie przypier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jakbys zgadl. Od strony radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jakbys zgadl. Od strony radiatora.No toś se dowalił. IMO nie opłaca się sprzedawać. Jesteś dużo kasy w plecy :| :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 jesli bez gwarancji to ja bym sie nie bawil w naprawe. trzeba powiedziec "trudno".. :( jak nie masz kasy to kup narazie najtansza grafe na pci-e, a jak masz to kup NOWA NA GWARANCJI. mi w MTECu jakis rok temu naprawiali radka 9800pro, to wymiana gpu i ich robota kosztowala mnie jakies 190zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 czesci pewnie nie maja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 900 kupa kasy. Sprzedaj jako uszkodzona na allegro, troche $$$ zawsze odzyskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...