Skocz do zawartości
JacekN8

Gadu Gadu Nie Działa

Rekomendowane odpowiedzi

Robiłem kompletnego formata, bo wymieniałem dysk. Teraz nie działa mi gadu gadu. Mam Win XP SP2 wersja 2002. Robiłem to co pisze na stronie gadu gadu we FAQ (nie działa pod XP). Nie wiem co robić a mi jest to bardzo potrzebne. Prosze o szybką odpowiedź co robić??? Z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też nie działa. Mam avasta, próbowałam mu coś tam poprzestawiać, ale nie wiem, czy umiem :blink: niestety. W każdym razie próby sięnie udały. Przed zainstalowaniem systemu od nowa też używałam avasta, a gadu działało. Poza tym nie mogę ściągnąć poczty przez Operę, muszę się logować na interię. O co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jedno pytanie do tego wątku.

Mam nadzieję, ze będziecie w stanie mi pomóc.

Otóż po raz kolejny złapałam trojana i zastosowałam to, co tutaj wyżej opisał XaD. Czyli zrobiłam Killbox, a potem skanowanie i usuwanie plików za pomocą hijackthis. Za pierwszym razem podziałało, jak już tutaj pisałam, więc myślałam, ze teraz też tak będzie.

Niestety, coś sie porobiło i nie działa mi żadna przeglądarka Internetu. Ani Opera, ani Internet Explorer. Myślałam, że to z powodu firewalla (zainstalowałam Comodo), ale nawet po jego całkowitym wyinstalowaniu nie dizała Internet. Co ciekawe, działa gg i muł. Tego nie rozumiem.

Dodam, ze po wyinstalowaniu firewalla nie mogę go zainstalować od nowa, ale to poboczny problem.

Jak myślicie, co mam zrobić, żeby podłączyć ten Internet?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi