JacekN8 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Robiłem kompletnego formata, bo wymieniałem dysk. Teraz nie działa mi gadu gadu. Mam Win XP SP2 wersja 2002. Robiłem to co pisze na stronie gadu gadu we FAQ (nie działa pod XP). Nie wiem co robić a mi jest to bardzo potrzebne. Prosze o szybką odpowiedź co robić??? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Spróbuj jakąś inną wersję - np. najnowszą. Generalnie co rozumiesz przez "nie działa"? Nie włącza się czy nie może się z serwerem połączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nie może sie z serwerem połączyć. Mam wersje ze strony czyli 7.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja mam dokladnie tego samego windowsa i mi dziala bez zazutu. a moze po prostu neta nie masz abo masz cos zle ustawione w gg albo w firewallu zobacz moze nie masz udostepnionego polaczenia dla gg w firewalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zapewne jakiś firewall go blokuje. Ewentualnie robactwo, ale wątpię. Sprawdź, czy wpisałeś poprawne hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Działa :D . Norton blokował. Dzięki za odpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aziencja Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Mi też nie działa. Mam avasta, próbowałam mu coś tam poprzestawiać, ale nie wiem, czy umiem :blink: niestety. W każdym razie próby sięnie udały. Przed zainstalowaniem systemu od nowa też używałam avasta, a gadu działało. Poza tym nie mogę ściągnąć poczty przez Operę, muszę się logować na interię. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aziencja Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Pomogło wyinstalowanie gadu i zainstalowanie całkiem od nowa :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aziencja Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Mam jeszcze jedno pytanie do tego wątku. Mam nadzieję, ze będziecie w stanie mi pomóc. Otóż po raz kolejny złapałam trojana i zastosowałam to, co tutaj wyżej opisał XaD. Czyli zrobiłam Killbox, a potem skanowanie i usuwanie plików za pomocą hijackthis. Za pierwszym razem podziałało, jak już tutaj pisałam, więc myślałam, ze teraz też tak będzie. Niestety, coś sie porobiło i nie działa mi żadna przeglądarka Internetu. Ani Opera, ani Internet Explorer. Myślałam, że to z powodu firewalla (zainstalowałam Comodo), ale nawet po jego całkowitym wyinstalowaniu nie dizała Internet. Co ciekawe, działa gg i muł. Tego nie rozumiem. Dodam, ze po wyinstalowaniu firewalla nie mogę go zainstalować od nowa, ale to poboczny problem. Jak myślicie, co mam zrobić, żeby podłączyć ten Internet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 na chlopski rozum to zainstaluj inne firewall i odblokuj w nim porty 80 itp. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...