jey45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Chce kupic monitoraa 17' Noi tak komp właczony conajmniej 12h na dobe i sporo gram, ogladam filmy i ble ble ble .. no prosze rade :D aa zapomnialem dodać ze cena do 1200 zełka o tym pamiętajmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja jak zwykle swoje :) Trinitron 8) ew. Diamondtron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Chce kupic monitoraa 17' Noi tak komp właczony conajmniej 12h na dobe i sporo gram, ogladam filmy i ble ble ble .. no prosze rade :D Po pierwsze SZUKAJ :P byla masa takich topikow. Po drugie od siebei powiem: Iiyama hm704utc silver bluje :-)(mam taki i sobie chwale) NEC 791SB Aaa i nie powiedziales do ilu bo nec kosztuje kolo 1000 a iiyama troszq drozej.Z tanszych to samsunga 757 dfx badz neca 770 lub jakiegos LG ewentualnie philipsa(kolejnosc przypadkowa zeby nie bylo ze philipsa polecam na koncu :P ).Osobiscie NEca badz iiyame. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja tam polecam LG flatron (sam mam 1) :D ew SONY jak niebedziesz mial juz na co kasy wydawac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja dzialalem na 2 roznych LG (E700B i F700B) i nie narzekam, a do tego nie drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Popieram szogo - Iiyama HM704UTc O.N.L.Y!!! Zadne Sony, CTX-y, LG, Szajsungi i inne wynalazki. Diamondtron M2 rulez :D Acha - sugerowana cena tego modelu to 1129 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 powiem tak LG FLATRON FT 915+ jest the best szkoda tylko ze juz nie produkują :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...