shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A co mi tam pochwale sie :) (wiem, ze to lamerskie podejscie :P ) wlasnie jestem po szlifowaniu wedlug info berkuta :) wstyd sie przyznac, ale byl to tez pierwszy raz, gdy zdejmowalem cooler z mojego xp'ka :) heh fajny widok :) no nic w kazdym razie wszystko poszlo loozno, nawet zdejmowanie i zakladanie bez shima wypadlo ok :) zadnego ukruszenia hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Brawo brawo gratulacje teraz bedziesz mogl nawet wodne zamatowac ale tak powaga to byl twuj pierwszy raz pewno komp na gwarancji byl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 R.E.S.T.E.C.P :))))))) pablo163 coś mi się nie widzi taki bloczek za 60zł ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Brawo brawo gratulacje teraz bedziesz mogl nawet wodne zamatowac ale tak powaga to byl twuj pierwszy raz pewno komp na gwarancji byl :) tia gwara byla, ale co z tego jakby sie jadro ujebalo to i tak gwara nic by mi nie dala btw i tak chce go sprzedac i wymienic na 0,13 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No mi tez :) Ale jak ktos taki za tyle wykona to ja tez chetnie kupie.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No wreszcie po tylu postach i upewnieniach wreszcie sie zdecydowales :D P.S. Restecpa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 R.E.S.T.E.C.P :))))))) pablo163 coś mi się nie widzi taki bloczek za 60zł ;). no dobra do uzgodninenia tak moze jest ladniej jak narazie nawet nikt nie napisal ze wykona nawet drozej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No wreszcie po tylu postach i upewnieniach wreszcie sie zdecydowales :D P.S. Restecpa :D ???? nie qmam z nikim nie gadalem o szlifowaniu :)) tylko jedno pw do berkuta polecialo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 gratuluje odwagi. Full trespect 4U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 (...) nawet zdejmowanie i zakladanie bez shima wypadlo ok :) zadnego ukruszenia hehe skad wiesz ze nie ukruszyles podczas ostatniego zakladania? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...