d-d Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam, Odeslalem w zeszlym tygodniu nagrywarke LG na serwis, kiedy moge sie spodziewac nowego napedu ? Byl to model 4163B, ktorego juz nie produkuja, wiec moge spodziewac sie jakiegos innego ? Moze ktos z was mial juz stycznosc z serwisem firmy LG i podzieli sie ze mna swoimi wrazeniami :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jak ja wysłałem w czwartek to w poniedziałek już była nowa nagrywarka. Za 4163B , dostałem 4167B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S@m@rytamin Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jak ja wysłałem w czwartek to w poniedziałek już była nowa nagrywarka. Za 4163B , dostałem 4167B. Witam Mialem dokladnie tak samo jak u David666 ale ten model tez sie zaczyna sypac, chyba przejde na BenQ Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...