DeMeQ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam. Gdy gram w NFS: MW i naciskam strzałka do góry, strzaka w lewo i alt jednocześnie - robie tak podczas skręcania to z obudowy wydobywa sie dżwięk takie "pi" jak z płyty głównej przy starcie systemu. Jak sie tego pozbyć, żeby przy kombinacji różnych klawiszy ten dżwięk sie nie wydobywał? Jak to się w windzie wyłącza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Klawiatura nie wytrzymuje wiecej niz 2 przyciski jednoczesnie? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Wytrzymuje. Tylko przy niektórych kombinacjach klawiszy slysze takie piii i akurat w NFSMW to mi bardzo przeszkadza da sie coś z tym zrobić mam logitecha ex110 Edit: Dzieje się to też w windzie nie tylko podczas gry. Edit2: Heh już sobie poradziłem. Podpiąłem klawiature i myszke pod usb i problem rozwiązany. :D Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez DeMeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja z bratem podłączamy starą klawirke smsunga, w której można było wciskać z 6 przycisków jednocześnie gdy chcemy sieknąć partyjkę w mortala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Na mojej mozna wcisnąć i wszystkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 wcisnąć to ja na swojej też mogę wszystkie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Inaczej. Mozna wcisnąć wszystkie i ani sie nie zablokuje ani nie bedzie dzwięku z głosnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 dobrze że napisałeś nie zablokuje... bo dzwięku z głośnika to ja też nie mam... z racji braku głośnika :lol: A czy ten problem występuje tylko w klawikordach pod PS2? Ja myślałem że to już specyfika układu odczytującego klawisze i samego sposobu odczytu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Było, szukaj. ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...