Sens Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam! Mam procompa 400w i chcialbym go wyciszyc wymieniajac wentylator na >> TO << ( wywalic stary wentyl i tego podlaczyc i przykrecic do zasilacza w miejsce starego. Czy warto takie cos zrobic? czy odczuje roznice w chlodzeniu i glosnosci zasilacza? Zaznaczam ze nie mam kasy na nowa zasilke, bo gdyb7ym mial to oczywiscie bym sobie sprawil lepsza :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam! Mam procompa 400w i chcialbym go wyciszyc wymieniajac wentylator na >> TO << ( wywalic stary wentyl i tego podlaczyc i przykrecic do zasilacza w miejsce starego. Czy warto takie cos zrobic? czy odczuje roznice w chlodzeniu i glosnosci zasilacza? Zaznaczam ze nie mam kasy na nowa zasilke, bo gdyb7ym mial to oczywiscie bym sobie sprawil lepsza :P :P Takim wentilkiem możesz usmażyć takiego cudownego procompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Omg! Od kiedy Procomp nosi nazwe Tagan 380W??? Daruj sobie wymiane. Z g**** bata nie ukręcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie sluchaj ludzi Sens :] [RONIN] ty to juz w ogole panikujesz z tymi zasilaczami :P Ja w swojego chiefteca 420 wmontowalem takiego Arctica bo mi zaczal jeden wentyl buczec... i sie zrobilo ciuchutko i pieknie TYLKO JEST JEDNO ALE: musisz wylutowac termistor z tego wentyla o ile ten Twoj zasilacz ma jakas regulacje obrotow... jak nie ma to w sumie mozesz nawet zostawic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 eh za 50-60 zł wyciszysz procompa robiąc mu swith-moda na fortrona, sprzedaż to co zostało z procompa i wyjdzie 30-40zł, bym się nawet w grzebanie w padlinie nie bawił ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 [RONIN] ty to juz w ogole panikujesz z tymi zasilaczami :POstatnim czasem bardzo mnie zainteresowała ta strona PC'a. PS. Miałem Procomp'a 350W. Skończył marnie... ...pod młotkiem :blurp:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 hahah ;D pod motkiem lol ;] to ostro ostro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 i dobrze zrobiłeś, chociaż wolę opcję z walcem drogowym ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Omg! Od kiedy Procomp nosi nazwe Tagan 380W??? Daruj sobie wymiane. Z g**** bata nie ukręcisz. Mam tagana bo niedawno wymienilem i zostal mi ten procomp, ktorego chce przeznaczyc do kompa mojej mamy ktora chce ciszy ;/ w swoim p3... a te fortrony to chociaz ciche sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mam tagana bo niedawno wymienilem i zostal mi ten procomp, ktorego chce przeznaczyc do kompa mojej mamy ktora chce ciszy ;/ w swoim p3... a te fortrony to chociaz ciche sa? W takich P3 kompach tak. Zenfist a robiłeś coś takiego już kiedyś? Bo ja strzelałem do Codegena z wiatrówki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 i dobrze zrobiłeś, chociaż wolę opcję z walcem drogowym ;-)Wiem :D Mam jeszcze 'bebechy' tego czegoś i jak będe pamiętał to może zapodam zdjęcia B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mam tagana bo niedawno wymienilem i zostal mi ten procomp, ktorego chce przeznaczyc do kompa mojej mamy ktora chce ciszy ;/ w swoim p3... No tym procompem możesz skutecznie wyciszyć kompa na wieki ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Weź miernik w łapę i zmierz mu napięcia, jak będziesz go podpinał do kompa mamy. Ale ja bym się bał zaufać takiemu wynalazkowi. BTW mam gdzieś w domu megaszajsa 350W :lol:, a sąsiad ma wiatrówkę, chyba sobie do niego postrzelam ;) Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...