wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czy ktoś z was ma może karte Gaiwarda z tą zworką do zmiany na Quadro jeśi tak to napiszcie czy to faktycznie działa. Czy po zmianie trzeba wgrywać nowy bios karty :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Polarny mówił, że na testowanych kartach przez niego nie było takiej zworki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 może to była jakas wcześniejsza wersja czy coś takiego. Tak jak z tą Twoją płytą gł rev 1.0 i 1.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ja mam na Prolinku GF2Ti 64MB z tv-out taką zworkę (a właściwie miejsce po JP3) tyle, że trzeba biosik zmodyfikować, ale nie sprawdzałem jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a po kiego **** wam quadro??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 - bo fajnie się nazywa - kolegą szczena opadnie jak powiesz że masz Quadro i pokażesz cene za jaką można je kupić ("orginalne") - jest troszke szybsze :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 szybsze to jest przedewszystkim w aplikacjach profesjonalnych, np. 3dsmax, jak masz 2 procesory to lepiej rozklada na nie obciazenie i jeszcze kilka opcji ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 czyli jest lepsze a o to chodzi :wink: może kiedys zainteresuje się tymi profesionalnymi programami a wtedy jak znalazł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a po kiego **** wam quadro???????Ano do prof. 3D. Jak ktos sie zajmuje to sprzet jak znalazl. Ja mam tego Prolinka ze zworka. Co do biosu to trzeba tylko Bios editorem Zmienic ID karty z GF 2Ti na Quadro 2Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 to jak opłaca się kupować tą karte czy może jakąś inną tańszą i bawić się w przerabianie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja tam nie wiem... Ale Mam GF Power Pack!!! i tam jej nie ma :cry: A ostatnio sie bawilem i szlag trafil MX 2-giego :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ide szukac na swoim WinFast`cie TI takiej zworki.. ale chyba jej nie znajde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...