PITer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Mam pytanko przymiezam sie do kupna karty AiW niestety Herculesy sa w cenie a znalazlem w sirius.pl Sapphira, mam pytanko ktos juz widzial taka karte na oczy? gdzie znajde jakis opis? jaki jest adres www producenta? na koniec dodam ze karta ma dobra cene bo okolo 650zł netto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 w sirius tak tanio? WOW jak za taka kase bralbym w ciemno ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Seria AiW zawsze byla udana,sam chetnie zmienilbym mojego AiW na cos nowszego (oczywiscie innego AiW),ale nie mam floty na takie atrakcje.Nawet jak chcialbym sprzeda mojego to juz by bylo ciezko ,a to przez doklejone radiatorki na pamieci superglutem i troszke zmodyfikowane chlodzenie (sunon 80x80) wiec bedzie problem sie teraz pozbyc tej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 w Siriusie troche wiecej 850zł brutto ale moge miec za 650zł netto tylko nie wie mczy jets pilot w klomplecie, znalazlem na stronie jakies info ale jest bez sensowne bo producent pisze ze ma 128MB a na fotce przedstawiajacej pudelko widac 64MB :(w Siriusie troche wiecej 850zł brutto ale moge miec za 650zł netto tylko nie wie mczy jets pilot w klomplecie, znalazlem na stronie jakies info ale jest bez sensowne bo producent pisze ze ma 128MB a na fotce przedstawiajacej pudelko widac 64MB :( Wlasnie dostale maila z Siriusa to jest zwykly klon herculesa, brak pilota i gorszy soft :( juz wole dolozyć 250zł do herculesa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nigdzie nie ma 8500 AiW, znalazlem jedno na Allegro ale a USA koles ja ma i jest na NTSC :( nie ma nikt do sprzedania 8500 ? :) albo 900Pro :) chcetnie zamienie na Gf4 Ti4600 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nigdzie nie ma 8500 AiW, znalazlem jedno na Allegro ale a USA koles ja ma i jest na NTSC :( nie ma nikt do sprzedania 8500 ? :) albo 900Pro :) chcetnie zamienie na Gf4 Ti4600 :) A czy to czasem nie jest kwestia biosu te NTSC ,a nie daloby sie wgrac biosiku z wersii PAL ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 hmm, nie mam pojecia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 hmm, nie mam pojecia :) :) no ja tez nie,ale trzebaby sie tym zainteresowac bo to orginal ATi i dodatkowo ma jeszcze FireWire no i nie taka kasa,zawsze lepsze od AiW9000Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 fakt ze 9000Pro jest tak samo wydajne ale 8500 ma FireWire ale za to 900Pro ma nowszy Chipset :) Ati 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...